Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016

«Ξέρεις ποιος είναι ο πατέρας μου;» – Η απίστευτη σκηνή με την πελάτισσα να πετάει χαρτονομίσματα στο πρόσωπο της πωλήτριας! (βίντεο)


Από τότε που η Κίνα έχει μετατραπεί σε παγκόσμια οικονομική υπερδύναμη οι Κινέζοι τα έχουν…
εντελώς χαμένα. Διαρκώς νέα περιστατικά με «περίεργα» βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ενώ, πρόσφατα άλλο ένα τέτοιο περιστατικό εκτυλίχθηκε, αυτή τη φορά σε κοσμηματοπωλείο.


Η υπόθεση έχει ως εξής:

Στις 25 Σεπτεμβρίου σε κοσμηματοπωλείο της βορειοανατολικής Κίνας, και συγκεκριμένα στην πόλη Χαντάν, μία πελάτισσα άρχισε οργισμένη να πετάει δέσμες χαρτονομισμάτων στο πρόσωπο της πωλήτριας, η οποία κοιτούσε την πελάτισσα κυριολεκτικά αποσβολωμένη!


Το βίντεο με την εξωφρενική συμπεριφορά της πελάτισσας, έχει εξοργίσει την κινεζική αλλά και παγκόσμια διαδικτυακή κοινότητα, όταν κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα, με πολλούς να αναρωτιούνται αν πρόκειται για κάποιο διαφημιστικό κόλπο.Η πελάτισσα φαίνεται αρχικά να διαλέγει χρυσά κοσμήματα στο κατάστημα. Ξαφνικά ακούγεται να αναφωνεί: «Νομίζεις ότι δεν μπορώ να τα αγοράσω; Τι είδους μαγαζί είναι αυτό;»

«Το πιστεύεις!» της λέει καθώς χτυπά τον πάγκο, «μπορώ να αγοράσω ολόκληρο το δρόμο αν θέλω» συνεχίζει έξαλλη η γυναίκα.

Στη συνέχεια πηγαίνει πάνω κάτω στο κατάστημα ουρλιάζοντας «ξέρεις ποιος είναι ο πατέρας μου;»

Καθώς συνέχισε το υβρεολόγιο της, τράβηξε έξω δέσμες μετρητά, όλα των 100 γιουάν (10 ευρώ) και άρχισε να τα πετάει στην εμφανώς αμήχανη βοηθό του καταστήματος.

Αφού έριξε τρεις μεγάλες χούφτες μετρητών στο πρόσωπο της γυναίκας, αξίας δεκάδων χιλιάδων Γουάν (περίπου 1.000 ευρώ), παρενέβη μία άλλη πωλήτρια και τη σταμάτησε, ενώ η γυναίκα είπε ότι ήθελε απλά να δούμε ένα βραχιόλι.

Πολλοί χρήστες του Διαδικτύου στο Weibo, το αντίστοιχο Twitter της Κίνας, δήλωσαν, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η iefimerida.gr, ότι η γυναίκα είχε περισσότερα χρήματα από το σύνηθες και αναρωτήθηκαν ποιος ήταν ο πατέρας της, ενώ πολλοί αναρωτιούνται αν το βίντεο ήταν ένα κόλπο για να προωθήσουν το κατάστημα κοσμημάτων.

Google+ Followers