Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ’ΧΕΙ ΧΑΣΕΙ! Εκνευρισμένος πολίτης πυροβόλησε υπάλληλο που διαφήμιζε μεγαλόφωνα κατάστημα με γούνες


Διαφήμιζε μεγαλόφωνα κατάστημα με γούνες στη Μόσχα και το πλήρωσε με τη ζωή της.

Η 25χρονη...
Αννα Νόσοβα έπεσε νεκρή από τις σφαίρες του πυρηνικού μηχανικού Σεργκέι Γκαλάκχοφ, ο οποίος την έβαλε στο στόχαστρο από το παράθυρο του διαμερίσματός του, που βρίσκεται στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας κοντά στον σταθμό του μετρό του Λιουμπλίνο.


Περαστικοί αλλά και οι υπόλοιποι υπάλληλοι της μπουτίκ μετέφεραν την αιμόφυρτη κοπέλα μέσα στο κατάστημα και κάλεσαν το ασθενοφόρο, αλλά ήταν αργά. Τα επαναλαμβανόμενα προωθητικά μηνύματα που φώναζε η κοπέλα από το μεγάφωνο είχαν εκνευρίσει αρκετούς στη γειτονιά, αλλά μόνο ο Γκαλάκχοφ αποφάσισε να πάρει τον νόμο στα χέρια του. Χωρίς καμία προειδοποίηση, άρπαξε το όπλο και τη σκότωσε, όπως παραδέχτηκε μετά τη σύλληψή του.




Ο παντρεμένος μεσήλικας εξήγησε ότι ήταν μεθυσμένος, καθώς είχε απολυθεί από τη δουλειά του την προηγούμενη ημέρα. Στο προφίλ του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο δράστης περιγράφει τον εαυτό του ως «δίκαιο, ικανό να ακούει τους ανθρώπους, που παραδέχεται τα λάθη του και αναλαμβάνει την ευθύνη γι” αυτά». Ο απόφοιτος ενός από τα πιο σεβαστά πανεπιστήμια της Μόσχας είχε άδεια για το όπλο που χρησιμοποίησε, σύμφωνα με την αστυνομία. Οι γείτονές του έχουν μόνο καλά λόγια να πουν για τον ίδιο και την οικογένειά του. Αν καταδικαστεί, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως 15 χρόνων.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs