Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016

Άρχων του Οικουμενικού Πατριαρχείου ο νέος προσωπάρχης του Λευκού Οίκου - ΦΩΤΟ


Ο προσωπάρχης του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είναι άρχων του Οικουμενικού Πατριαρχείου...

Ο ελληνικής καταγωγής Ρέινς Πρίμπους, η μητέρα του οποίου κατάγεται από την Λέσβο ανήκει στα ενεργά μέλη της Ομογένειας και είναι από τους ανθρώπους που στηρίζουν το Οικουμενικό Πατριαρχείο μέσω της Αρχιεπισκοπής Αμερικής και της αδελφότητας των Αρχόντων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του orthodoxia.info, ο Πρίμπους είναι άρχων του Οικουμενικού Πατριαρχείου από το 2011. Τη χειροθεσία του πραγματοποίησε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος.Πριν από λίγες ημέρες ο νέος προσωπάρχης του Ντόναλντ Τραμπ, είχε αποστείλει επιστολή προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη με αφορμή την συμπλήρωση 25 ετών από την ανάρρησή του στον πατριαρχικό θρόνο.


«Ως Άρχων του Τάγματος του Αγίου Ανδρέα, θέλω να εκφράσω την απόλυτη ευγνωμοσύνη μου για τις υπηρεσίες και την αφοσίωσή σας στην Ορθόδοξη Εκκλησία. Η ηγεσία σας εμπνέει εμένα και πολλούς άλλους στον αγώνα για την προάσπιση της ορθόδοξης χριστιανικής πίστης και παράδοσης. Και πάλι, σας εύχομαι συγχαρητήρια και προσεύχονται για πολλά ακόμη χρόνια επιτυχίας. Άξιος!» έγραφε στην επιστολή του ο Πρίμπους.

 ΠΗΓΗ:orthodoxia.info

Google+ Followers