Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Βοιωτία: «Έσπασαν» στο ξύλο ηλικιωμένη για το... τίποτα - Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές δυνάμεις


Ήταν μεσημέρι της Κυριακής, όταν οι δυο από τους δράστες έσπασαν με κλωτσιές την πόρτα της παλιάς μονοκατοικίας...
, έκλεισαν με βία το στόμα της 98χρονης γυναίκας και την έριξαν στο δάπεδο, όπου άρχισαν να την κλωτσούν και να την γρονθοκοπούν

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές δυνάμεις της Βοιωτίας για να εντοπίσουν τρεις αδίστακτους κακοποιούς που σακάτεψαν στο ξύλο για το τίποτα μια ηλικιωμένη μέσα στο σπίτι της στον Ορχομενό, αλλά δεν βρήκαν κάτι αξίας για να κλέψουν και επιχείρησαν να εισβάλλουν και σε δεύτερο σπίτι!

Ήταν μεσημέρι της Κυριακής, όταν οι δυο από τους δράστες έσπασαν με κλωτσιές την πόρτα της παλιάς μονοκατοικίας, έκλεισαν με βία το στόμα της 98χρονης γυναίκας και την έριξαν στο δάπεδο, όπου άρχισαν να την κλωτσούν και να την γρονθοκοπούν ζητώντας να τους αποκαλύψει πού έκρυβε χρήματα και χρυσαφικά. Μάταια η ηλικιωμένη τους έλεγε ότι δεν είχε χρήματα. Οι εισβολείς αναστάτωσαν όλα τα δωμάτια, ώσπου να πειστούν ότι έλεγε αλήθεια!




Στη συνέχεια, διέφυγαν με το αυτοκίνητο όπου τους περίμενε ένας τρίτος συνεργός τους, αλλά σε μικρή απόσταση επιχείρησαν να εισβάλλουν και σε δεύτερο σπίτι! Όμως, τους πήρε είδηση η ιδιοκτήτρια η οποία έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια και αναγκάστηκαν να τραπούν σε φυγή. Ωστόσο, η γυναίκα περιέγραψε με λεπτομέρειες το αυτοκίνητο της διαφυγής τους που αναζητείται από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs