Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Mήπως αυτή είναι η μικρή Madeleine που χάθηκε το 2007;


Μυστήριο με το ξανθό, άστεγο κορίτσι που μιλάει αγγλικά και ζει στη...
Ρώμη

Μυστήριο περιβάλλει την ταυτότητα μία νεαρής κοπέλας η οποία εντοπίστηκε να ζει στους δρόμους της Ρώμης. Το ξανθό κορίτσι, το οποίο φέρεται να είναι στην εφηβεία, έχει συγκεντρώσει την προσοχή των Ιταλών λόγω της καλής και ευγενικής της συμπεριφοράς της αλλά και εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν μιλάει ιταλικά.

Σύμφωνα με πολλούς μάλιστα, δεν ζητιανεύει και αρνείται να πάρει λεφτά που της προσφέρουν οι περαστικοί.

Πολλοί είναι οι χρήστες του διαδικτύου που λένε ότι το ξανθό κορίτσι μοιάζει με αρκετά κορίτσια που έχουν εξαφανιστεί, συμπεριλαμβανομένης της Amanda Adlai η οποία απήχθη στο Μίσιγκαν το 2008, της Maria-Brigitte Henselmann που εξαφανίστηκε από τη Γερμανία το 2008 ενώ την συνδέουν ακόμα και με την Madeleine McCann, η οποία εξαφανίστηκε το 2007.




Η αστυνομία πάντως έχει κάνει προσπάθειες για να εξακριβώσει τα στοιχεία της, ωστόσο, σύμφωνα με την Daily Mail, η ξανθιά κοπέλα κυκλοφορεί χωρίς ταυτότητα ή κάποιο έγγραφο που να αποκαλύπτει το όνομά της. Κάτοικοι των περιοχών στις οποίες περιφέρεται τονίζουν ότι απαντά στο όνομα «Μαρία», παρ' όλα αυτά η αστυνομία εξηγεί ότι έχει δώσει πολλά και διαφορετικά ονόματα.

Η ιστορία της έγινε γνωστή όταν παρουσιάστηκε στην ιταλική εκπομπή «Chi l’ha Visto». Στο ίντερνετ έχει ξεκινήσει ήδη καμπάνια για να εντοπίσουν το σπίτι της και να επιστρέψει σε αυτό μέχρι τα Χριστούγεννα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs