Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Στα social media βάζουν deadline για τη δολοφονία του Τραμπ - Σαρώνει το διαδίκτυο το #AssasasinateTrupm


Τα επεισόδια και οι διαδηλώσεις σε πολλές αμερικάνικες πόλεις, μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ, φαίνεται ότι ήταν ...
μόνο η αρχή. Τις τελευταίες ώρες έκανε την εμφάνισή του στο twitter το hashtag #AssassinateTrupm (#ΔολοφονήστετονΤραμπ), με απειλητικά μηνύματα κατά του νέου Προέδρου των ΗΠΑ.

Μάλιστα, οι χρήστες θέτουν ως deadline για τη δολοφονία του Ντόναλντ Τραμπ την 20ή Ιανουαρίου, ημέρα της ορκωμοσίας του.

Και δεν είναι μόνο ο Ντόναλντ Τραμπ στόχος των χρηστών στα social media αλλά και ο αντιπρόεδρός του, Μάικ Πενς.

"Το μόνο αναπάντητο ερώτημα μετά την ιστορική εκλογή του στο προεδρικό αξίωμα των ΗΠΑ είναι ποιος θα δολοφονήσει τον Τραμπ, ο οποίος θα ορκιστεί στις 20 Ιανουαρίου", γράφει ένας χρήστης.

Παράλληλα, άλλες πιο ψύχραιμες φωνές, απορούν με την πολιτική του twitter, καθώς συνεχίζει να δημοσιεύει τα δολοφονικά posts, ενώ θα μπορούσε να τα είχε μπλοκάρει ως απειλητικά κατά της ζωής του νέου Πλανητάρχη.




Αν και οι μυστικές υπηρεσίες αρνήθηκαν να σχολιάσουν το θέμα στη "New York Post", πηγή ασφαλείας, υπό καθεστώς ανωνυμίας δήλωσε ότι οι μυστικές υπηρεσίες θα ερευνήσουν όλα όσα έχουν αναρτηθεί στα social media και εμπεριέχουν απειλές θανάτου κατά του Τραμπ.

Ο ίδιος ο Τραμπ προς το παρόν δεν έχει σχολιάσει κάτι στο δικό του λογαριασμό στο twitter, αν και μέχρι χτες τουίταρε με αφορμή τις διαδηλώσεις εναντίον του.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs