Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Η Βασιλομήτωρ είχε απαγορεύσει να λένε το όνομά της στο παλάτι - Νέες αποκαλύψεις (φωτό)


Παρά το ευγενικό παρουσιαστικό της η Βασιλομήτωρ (δηλαδή η μητέρα της Βασίλισσας Ελισάβετ) δεν συμπαθούσε καθόλου...
μα καθόλου την Νταϊάνα.




Τουλάχιστον έτσι αποκάλυψε στην Daily Mail, ο Κόλιν Μπέργκες ο οποίος δούλευε στο προσωπικό του παλατιού την περίοδο που η Νταϊάνα είχε χωρίσει με τον Κάρολο.


Ο ίδιος είχε αναπτύξει καλές σχέσεις με την Βασιλομήτωρ, με την οποία είχαν συζητήσει μάλιστα για την Νταϊάνα, τον χωρισμό και τον Κάρολο.

Ο Κόλιν είχε ρωτήσει μάλιστα την Βασίλισσα τότε, αν είχε δει το ντοκιμαντέρ όπου ο Πρίγκιπας Κάρολος είχε παραδεχτεί πως ήταν άπιστος προς την σύζυγό του.

Τότε η ίδια όχι μόνο είχε παγώσει με αυτή την ερώτηση όπως αναφέρει η Daily Mail, αλλά του είχε πει πως «καλό θα ήταν μερικά πράγματα να μην συζητηθούν καθόλου».


Όπως εξήγησε ο Κόλιν στο βρετανικό μέσο, η Βασιλομήτωρ αγαπούσε πάρα πολύ τον εγγονό της, αλλά η ίδια πίστευε πως η επιλογή του να αποκαλύψει κάτι τέτοιο ήταν λάθος.

Παρά, όμως, αυτή την αποκάλυψη, η γαλαζοαίματη δεν συμπάθησε την Νταϊάνα. Αντιθέτως, η ίδια είχε πει στο προσωπικό πως δεν δέχεται να ξανακούσει ποτέ ξανά το όνομά της μέσα στο παλάτι, ακόμη και μετά τον τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας.

Ο Κόλιν όμως μίλησε και για το σκάνδαλο που ξέσπασε μετά με τον Κάρολο και την Καμήλα, οι οποίοι προσπαθούσαν να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους στην αρχή.


«Ήμουν πάντα ο πρώτος που κατέβαινα για να ετοιμάσω πρωινό και να σιγουρευτώ πως όλα όσα χρειαζόταν κάποιος ήταν στη θέση του. Μία μέρα μου έκανε παρέα ο Κάρολος. Εγώ άρχισα να τρώω το πρωινό μου κι εκείνος να διαβάζει τος εφημερίδες του, ώσπου πήρε μία πικρή έκφραση το πρόσωπό του. Τότε ο ίδιος έγινε έξω φρενών, χτύπησε το χέρι του στο τραπέζι και αναρωτιόταν φωνάζοντας γιατί δεν τον αφήνουν ήσυχο. Ο Κάρολος είχε διαβάσει για ακόμη μία φορά τα δημοσιεύματα του Τύπου για την σχέση του με την Καμήλα, η οποία υποτίθεται πως ήταν κρυφή», ανάφερε ο Κόλιν περιγράφοντας μερικά από τα συμβάντα στο Παλάτι τότε.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs