Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Η ομηρία έβγαλε "λαβράκι" - Ληστής η όμηρος στο Μεταξουργείο


Η «όμηρος» του Μεταξουργείου, ήταν λησταρχίνα! Εκκρεμούσε σε βάρος της ...
καταδικαστική απόφαση 18 ετών για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση,




κλοπές και ληστείες. Ο «απαγωγέας»… σύντροφός της κατηγορήθηκε για παράνομη οπλοφορία, πλαστογραφία πιστοποιητικών και απειλή.

Το περιστατικό που ανέδειξε το παρελθόν του ζευγαριού καταγράφηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, 23 Ιουνίου, στη συμβολή των οδών Λένορμαν και Αχιλλέως, στο Μεταξουργείο. Σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ του 34χρονου από την Αλβανία και τεσσάρων αγνώστων αλλοδαπών σε κρεπερί κάτω από την πολυκατοικία που διέμενε με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στο κεφάλι.

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που πήγαν εκεί, αντιλήφθηκαν τον 34χρονο να έχει εξέλθει από πολυκατοικία και να απειλεί με πιστόλι, ενώ στη συνέχεια μπήκε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας όπου διέμενε με την 30χρονη σύντροφό του. Μετά από δύο ώρες δράστης, σε εμφανή κατάσταση μέθης, παραδόθηκε στους αστυνομικούς. Εντός του διαμερίσματος βρέθηκε η 30χρονη και μετά από έρευνα βρέθηκε στο φωταγωγό της πολυκατοικίας ένα πιστόλι με σφαίρα στη θαλάμη. Στην κατοχή του 34χρονου βρέθηκε πλαστό Δελτίο Αιτούντος Διεθνή Προστασία, ενώ όπως προέκυψε σε βάρος της 30χρονης εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση 18 ετών για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση κλοπές και ληστείες. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Φωτό: Ευρωκίνηση (αρχείου)

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs