Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

12 Σπαστικές Συνήθειες που έχουν οι Γυναίκες και Εκνευρίζουν τους Άντρες. Την 7η δεν την Αντέχουν με Τίποτα!


Συγκεντρώσαμε 12 χαρακτηριστικές συνήθειες των γυναικών που μπορούν να ενοχλήσουν και τον πιο ήρεμο άντρα. ...
Έχετε τις υπόψη!




Τρώτε από το πιάτο του


Η επιθυμία να δοκιμάσετε κάτι από το πιάτο κάποιου άλλου μπορεί να είναι ενοχλητική για πολλούς λόγους: κάποιος μπορεί να σιχαίνεται ή αναπτύσσει αίσθημα ιδιοκτησίας, ενώ κάποιος ίσως δεν χορτάσει με τα «κλεμμένα» κομμάτια που του έχουν πάρει. Αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι, παραγγείλτε το για τον εαυτό σας και μην ενοχλείτε τον άλλο.


Τακτοποιείτε τα πράγματα του


Το γεγονός ότι οι γυναίκες βλέπουν ένα χάος, ενώ στην πραγματικότητα για τους άντρες κάθε πράγμα βρίσκεται στη θέση του. Η τακτοποίηση των πραγμάτων των ανδρών οδηγεί συχνά σε καυγάδες, καθώς οι άντρες δεν μπορούν να βρουν τίποτα μετά.


Συνεχής διασκέδαση


Παρά το γεγονός ότι στους άνδρες αρέσουν γυναίκες που ξέρουν να διασκεδάζουν, η υπερβολική αγάπη για το αλκοόλ, οι θορυβώδεις παρέες και το ξενύχτι είναι απίθανο να γίνουν κατανοητά από έναν άντρα που ψάχνει μια σοβαρή σχέση.


Κουτσομπολιό


Η συνεχής επιθυμία να συζητάτε την εμφάνιση των άλλων ή να κουτσομπολεύετε τους φίλους σας δημιουργούν ενόχληση και απορία για το αν συζητάτε και για τον ίδιο πίσω από την πλάτη του.


Φοράτε άβολα ρούχα


Η επιθυμία να δείχνετε υπέροχες ακόμα και σε μια βόλτα στο πάρκο φορώντας άβολα τακούνια και στενό φόρεμα είναι απίθανο να εκτιμηθεί, καθώς έτσι υποβάλλετε στον εαυτό σας, αλλά και στον σύντροφό σας περιττά προβλήματα και του αναθέτετε τον ρόλο του νοσηλευτή.


Καταλαμβάνετε όλο τον χώρο με τα πράγματά σας


Καταλαμβάνοντας το μεγαλύτερο μέρος του μπάνιου και της ντουλάπας με τα πράγματά σας, δημιουργείται στον άντρα αίσθημα απορίας και δυσαρέσκεια, καθώς τα περισσότερα από αυτά τα πράγματα δεν τα χρησιμοποιείτε και τα δικά του πράγματα έχουν στριμωχτεί σε ένα μικρό ράφι.


Μιλάτε με υπονοούμενα


Τα υπονοούμενα και οι υποδείξεις σχετικά με δώρα, είναι δύσκολο να γίνουν αντιληπτά από έναν άντρα. Στη τελική, αν επρόκειτο να σας χαρίσει κάτι, μετά το υπονοούμενο δε θα αισθάνεται πλέον ότι πήρε ο ίδιος αυτή την απόφαση. Αν δεν είχε τέτοια πρόθεση ή είχε ετοιμάσει κάτι άλλο, θα τον αναγκάσετε να βρει κάποια δικαιολογία.


Κλαίτε χωρίς ιδιαίτερο λόγο


Όταν οι άνδρες βλέπουν γυναίκες να κλαίνει, τρομάζουν και δεν ξέρουν πώς να συμπεριφερθούν, ειδικά αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος. Με την πάροδο του χρόνου, αυτή η συμπεριφορά θα προκαλέσει μόνο ενόχληση, και όχι συμπόνοια. Αν τα δάκρυα είναι ένα επιχείρημα υπέρ της επίλυσης της διαφοράς, τότε θα προκαλέσουν μόνο δυσπιστία και δυσαρέσκεια.


Ετοιμάζεστε πολλή ώρα


Όταν αργείτε πολύ να ετοιμαστείτε, κάνετε τους άνδρες να αμφιβάλλουν για την ακρίβεια και την ευθύνη σας. Είναι απίθανο ότι θα παρατηρήσει και θα εκτιμήσει το περίπλοκο χτένισμα σας, εξαιτίας του οποίου αργήσατε μια-δυο ώρες καθυστέρηση για ένα ραντεβού σας.


Κάνετε ανόητες ερωτήσεις


Θέματα που έχουν να κάνουν με την εμφάνιση των γυναικών, ενοχλούν τους άντρες και τους προκαλούν αμηχανία, καθώς δεν ξέρουν πως να απαντήσουν σωστά.



Επιδίδεστε σε περιττές διαφορές


Ενώ προσπαθείτε να επιστρατεύσετε τις απόψεις των φίλων ή των γονιών, μια γυναίκα χάνει την αξιοπιστία της και δημιουργεί στους άνδρες το αίσθημα της απογοήτευσης, καθώς η σύγκρουση πλέον δεν είναι προσωπική.



Και κάτι ακόμα…


Οι άνδρες, όπως είναι γνωστό, είναι οπτικοί τύποι, γι “αυτό μην παραμελείτε μια περιποιημένη εμφάνιση, αλλά μην πάτε στα άκρα. Για παράδειγμα, τα στενά εσώρουχα μπορούν να χαλάσουν όλη την εμφάνισή σας και να σας δημιουργήσουν πολλά προβλήματα. Και αν χρειαστεί να ανανεωθείτε ή να ρυθμίσετε τα εσώρουχά σας, πηγαίνετε στο μπάνιο και μη το κάνετε μπροστά στους άνδρες, διαφορετικά θα καταστρέψει όλη τη γοητεία σας.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs