Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Μαγευτικά τοπία στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους


Βουτιές σε κρυστάλλινα νερά, εξωτικά εδέσματα και ιππασία σε τροπικά δάση είναι από τα λίγα που προσφέρουν...
οι Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι στους ταξιδιώτες.




Ο κρυμμένος παράδεισος της Καραϊβικής αποτελεί Βρετανικό Υπερπόντιο Έδαφος και ανακαλύφθηκε το 1493 από τον Χριστόφορο Κολόμβο, ο οποίος τους έδωσε το όνομα «Αγία Ούρσουλα και οι Έντεκα Χιλιάδες Παρθένες».

Στη Tortola, το μεγαλύτερο νησί της αλυσίδας των Βρετανικών Παρθένων Νήσων εξερευνήστε τα αρχαία ερείπια, κάντε βόλτα στις παραλίες με τη λευκή άμμο και χορέψτε στους ρυθμούς της Καραϊβικής.

Ανακαλύψτε την τοπική κουλτούρα στις μικρές γκαλερί, δοκιμάστε τα παραδοσιακής τέχνης κοσμήματα και απολαύστε ένα γευστικό ποτό με ρούμι στα τοπικά στέκια. Εξερευνήστε τον πολύχρωμο βυθό της θάλασσας ή παίξτε τένις στο φως του φεγγαριού για μια ξεχωριστή εμπειρία.

Απολαύστε την τροπική φύση στα μονοπάτια του Εθνικού Δρυμού και περάστε μια μέρα με αλιεία ανοιχτής θαλάσσης. Στο νησί St Croix ανακαλύψτε τη μοναδική κουλτούρα του μέσα από τα φεστιβάλ και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και δοκιμάστε γκολφ, καγιάκ και windsurfing.

Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι

Διαφορά ώρας: 7 ώρες πίσω

Νόμισμα: Δολάριο ΗΠΑ (1 ευρώ ισοδυναμεί με 0.87 δολάρια)

Απόσταση: Δεν υπάρχει απευθείας πτήση και η διάρκεια του ταξιδιού με πτήση ανταπόκρισης μέσω Παρισιού είναι 19 ώρες και 55 λεπτά από την Αθήνα και 23 ώρες και 30 λεπτά από τη Θεσσαλονίκη μέσω Κωνσταντινούπολης.








Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs