Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Ρώσος κοσμοναύτης ήρθε στην Ελλάδα για αποκατάσταση και συναντήθηκε με την Έλενα Κουντουρά (Φωτό)


Ρώσος κοσμοναύτης ήρθε στην Ελλάδα προκειμένου να λάβει μέρος σε ειδικό πρόγραμμα ...
φυσικής αποκατάστασης μετά από την πολύμηνη αποστολή του στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS). 

Ο κοσμοναύτης Όλεγκ Νοβίτσκι συναντήθηκε μάλιστα και με την υπουργό Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά.

O Νοβίτσκι είναι ο πέμπτος ρώσος κοσμοναύτης που μέσω των υλοποιούμενων προγραμμάτων επισκέπτεται ελληνικούς προορισμούς για την φυσική και ιατρική αποκατάσταση του. Η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια αποτελεί ολοένα και πιο δημοφιλή επιλογή για την υλοποίηση προγραμμάτων αποκατάστασης των ρώσων κοσμοναυτών, συνδυάζοντας ιδανικά τους ιατρικούς και θεραπευτικούς σκοπούς με τις διακοπές.


Η Έλενα Κουντουρά και ο Νοβίτσκι συζήτησαν για τα επαναλαμβανόμενα στην Ελλάδα προγράμματα φιλοξενίας των κοσμοναυτών καθώς και τα εξαιρετικά πλεονεκτήματα που η χώρα μας προσφέρει όλο το χρόνο, λόγω του ιδανικού κλίματος, του ελκυστικού περιβάλλοντος και των υψηλού επιπέδου εξειδικευμένων υπηρεσιών.

Η υπουργός αναφέρθηκε στις στενές σχέσεις των λαών της Ελλάδας και της Ρωσίας, στην δυναμική ανάπτυξη του τουρισμού μεταξύ των δύο χωρών, καθώς και στο σημαντικό αυξημένο ενδιαφέρον των Ρώσων να επισκεφθούν τη χώρα μας, συγκαταλέγοντάς την στις πρώτες προτιμήσεις τους για διακοπές το 2017. Επίσης, προσκάλεσε τον Νοβίτσκι να επισκεφθεί ξανά την Ελλάδα με την οικογένειά του για διακοπές.

O ρώσος κοσμοναύτης παρέδωσε στην κ. Κουντουρά αφίσα της αποστολής την οποία υπέγραψε προσωπικά για τις «εξαιρετικές εμπειρίες που η Ελλάδα προσφέρει».Google+ Followers