Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

Η Τάμτα φόρεσε το μικρό, σέξι φόρεμα με το δαχτυλίδι στην κοιλιά που φορούσε και η Τζούλια Ρόμπερτς στο Pretty Woman [εικόνες]


Η Τάμτα είναι η τραγουδίστρια που κέρδισε το ελληνικό κοινό όχι μόνο με τα τραγούδια της αλλά και με την εμφάνισή της. ...Πάντα τολμηρή, ποπ, ελαφρώς εκκεντρική, με διάθεση για συνεχείς αλλαγές η τραγουδίστρια ρίσκαρε και κέρδισε. 


Εχοντας ανθρώπους στο πλευρό της όπως η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη που ξέρουν πολύ καλά το θέμα, η Τάμτα κάνει τη μία κορυφαία επιλογή μετά την άλλη. Και όχι μόνο στις εμφανίσεις της στην πίστα και στην τηλεόραση. 

Χαρακτηριστική είναι η επιλογή που έκανε πριν λίγες ημέρες σε βραδινή της έξοδο. Η Τάμτα φόρεσε ένα φόρεμα ίδιο με εκείνο που φορούσε η Τζούλια Ρόμπερτς ως Βίβιαν Γουόρντ στο Pretty Woman. 


«Just having fun: Σ' αγαπώ Τζούλια...», έγραψε στο Instagram ποστάροντας και τις σχετικές φωτογραφίες... 


To φόρεμα, πιστό αντίγραφο αυτού που φόραγε η Τζούλια Ρόμπερτς στη θρυλική ταινία των '90s, λανσαρίστηκε από την ASOS και έχει την υπογραφή του βρετανικού brand Hunza G, το οποίο είχε σχεδιάσει και το αυθεντικό φόρεμα που φόραγε πριν 27 χρόνια η ηθοποιός.Google+ Followers