Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017

ΗΠΑ: 22χρονος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου 4 ανθρώπους


«Χρειάζομαι βοήθεια. Μόλις δολοφόνησα τέσσερις ανθρώπους» είπε ο 22χρονος Όριον Κράους στον...
Γουόλτερ και την Θέλκα Αλκόσερ, όταν χτύπησε την πόρτα τους το βράδυ της περασμένης Παρασκευής…
Ένας άνθρωπος με ψυχολογικά προβλήματα ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τέσσερις ανθρώπους στην μικρή πόλη Γκρότον της Μασαχουσέτης και κατόπιν περπάτησε γυμνός και γεμάτος αίματα μέχρι το σπίτι ενός ξένου, όπου χτύπησε την πόρτα και ομολόγησε το έγκλημά του. 

«Χρειάζομαι βοήθεια. Μόλις δολοφόνησα τέσσερις ανθρώπους» είπε ο 22χρονος Όριον Κράους στον Γουόλτερ και την Θέλκα Αλκόσερ, όταν χτύπησε την πόρτα τους το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Ο Γουόλτερ οδήγησε τον 22χρονο, που δεν φορούσε απολύτως τίποτα, σε μια καρέκλα κοντά στην πισίνα του, στην πίσω αυλή κι εκείνος μόλις κάθισε, του είπε: «Χρειάζομαι τα υπνωτικά μου χάπια». 

Τότε ο Αλκόσερ κάλεσε την αστυνομία, που παρέλαβαν τον 22χρονο, δεμένο με χειροπέδες. 

Το Γκρότον, στα βορειοανατολικά της Μασαχουσέτης, φιλοξενεί μερικά πολύ σπουδαία ιδιωτικά σχολεία, όπως η Ακαδημία Λόρενς. Είναι μια ήσυχη πόλη και οι φόνοι αυτοί ήταν οι πρώτοι από το 1996. 

Ο Αλκόσερ δήλωσε σε τοπικές εφημερίδες ότι δεν πίστεψε τον δράστη και πως θεώρησε πως μάλλον είχε πάρει νακρωτικά. Ήταν η αστυνομία που τον πληροφόρησε ότι του είχε πει την αλήθεια. 

Θύματα του νεαρού είναι ένα ηλικιωμένο ζευγάρι γύρω στα 80 και δύο γυναίκες μέσης ηλικίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, αν και δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Google+ Followers