Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017

Ξέρατε ότι στην Ινδονησία η ποινή για τον αυνανισμό είναι ο αποκεφαλισμός; Διαβάστε αυτό κι άλλα απίθανα στο άρθρο!!!


- Στη Γκουάμ υπάρχουν άνδρες, οι οποίοι έχουν ως εργασία πλήρους απασχόλησης να ταξιδεύουν από ...
χωριό σε χωριό και να κάνουν σεx με νεαρές παρθένες, οι οποίες τους πληρώνουν για να έχουν το προνόμιο να κάνουν σεx για πρώτη φορά. 

Η αιτία είναι ότι, σύμφωνα με το νόμο των Γκουάμ, είναι παράνομο να παντρεύονται οι παρθένες.


- Στο Λίβανο είναι νόμιμο οι άντρες να έχουν σεxουαλικές επαφές με ζώα με την προϋπόθεση να πρόκειται για θηλυκά ζώα. Το σεx με αρσενικά ζώα τιμωρείται με θάνατο! 


- Στο Μπαχρέιν ένας γιατρός επιτρέπεται να εξετάζει τα γεννητικά όργανα μίας γυναίκας αλλά απαγορεύεται να κοιτάει απ' ευθείας την εξεταζόμενη περιοχή. Μπορεί να κοιτάζει την αντανάκλαση στον καθρέφτη κι έτσι να εξετάζει.

- Οι Μουσουλμάνοι απαγορεύεται να κοιτάξουν τα γεννητικά όργανα ενός νεκρού. Αυτό ισχύσει και για τους νεκροθάφτες, οι οποίοι υποχρεούνται να καλύπτουν την επίμαχη περιοχή με ένα τούβλο ή ένα κομμάτι ξύλο. 

- Στο Χονγκ Κονγκ μία απατημένη σύζυγος έχει το νομικό δικαίωμα να σκοτώσει τον μοίχο άνδρα της αλλά μόνο εάν το κάνει με τα ίδια της τα χέρια. Η ερωμένη του μοίχου, από την άλλη, επιτρέπεται να θανατωθεί με οποιοδήποτε τρόπο.


- Στο Λίβερπουλ οι γυμνόστηθες πωλήτριες είναι νόμιμες αλλά μόνο σε μαγαζιά με τροπικά ψάρια.

- Στο Κάλι, στην Κολομβία, μία γυναίκα μπορεί να κάνει σεx μόνο με τον άνδρα της και την πρώτη φορά πρέπει να βρίσκεται παρούσα και η μητέρα της ώστε να πιστοποιήσει το γεγονός! 

- Στη Σάντα Κρουζ, στη Βολιβία, είναι παράνομο για έναν άνδρα να έχει σεxουαλικές σχέσεις με μία γυναίκα και την κόρη της ταυτόχρονα. 

- Στο Μαίρηλαντ, είναι παράνομο να πωλούνται προφυλακτικά από αυτόματα μηχανήματα εκτός εάν αυτά βρίσκονται σε μέρη όπου πωλείται και καταναλώνεται αλκοόλ. 

Google+ Followers

Συνεργαζόμενα Blogs