Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Επικό σχόλιο Τσακαλώτου: Τα αυτιά μου είναι όπως τα έχετε συνηθίσει και όπως τα έχετε… αγαπήσει


Με χιούμορ που όπως είναι γνωστό διαθέτει απάντησε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, από το βήμα της Βουλής...
, στη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου του υπουργείου Εργασίας, σχετικά με τα δημοσιεύματα 





ότι κατά την παραμονή του στις Βρυξέλλες και τις συναντήσεις που είχε με Ευρωπαίους αξιωματούχους του «τράβηξαν» τα αυτιά για τις ιδιωτικοποιήσεις, τα προαπαιτούμενα, αλλά και γιατί καταθέτουν νομοσχεδια χωρις πρώτα να έχουν πάρει την έγκριση των θεσμών.

Κεντροαριστερά: «Μέσα» ο Κωνσταντινόπουλος, «έξω» ο ΠαπανδρέουΣχετικα5 άρθρα

Όπως είπε λοιπόν ο κ.Τσακαλώτος: «Διαβάζω ότι πήγα στις Βρυξέλλες και μου τράβηξαν τα αφτιά για τις ιδιωτικοποιήσεις που δεν έχουν γίνει. Καμία συζήτηση δεν έγινε για τις ιδιωτικοποιήσεις. Διαβάζω ότι μας τράβηξαν τα αφτιά για τα προαπαιτούμενα και επειδή έχουμε καθυστερήσει, ότι μας έβαλαν καινούργια προαπαιτούμενα. Αλλά οι δημοσιογράφοι που το λένε αυτό δεν έχουν διαβάσει καν τις ανακοινώσεις της ΕΕ, ότι ήταν 113 προαπαιτούμενα μέχρι το τέλος του προγράμματος και 95 που προσπαθούμε να τα κάνουμε μέχρι τα Χριστούγεννα και δεν έχει αλλάξει τίποτε πάνω σε αυτό. Διαβάζω ότι μου τράβηξαν τα αφτιά και επειδή καταθέτουμε νομοσχέδια, χωρίς να τους έχουμε ενημερώσει. Πρέπει να σας πω ότι ούτε και γι’ αυτό έγινε οποιαδήποτε αναφορά στις Βρυξέλλες και στη συνάντηση που είχα εγώ και ο Γιώργος Χουλιαράκης με τον Πιέρ Μοσκοβισί. Πρέπει να σας πω ότι δεν έγινε καμία αναφορά με τον κ. Μοσκοβισί στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας, ούτε και σε κάποιο άλλο νομοσχέδιο που να έχουμε καταθέσει, και ότι μας ζητάνε, όπως διαβάζω, ότι πρέπει να το πάρουμε πίσω» σημείωσε ο κ. Τσακαλώτος και κατέληξε: «Αυτό σας λέω και άρα τα αφτιά μου είναι όπως τα έχετε συνηθίσει και όπως τα έχετε… αγαπήσει».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs