Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

La Liga: Η κακή Μπαρτσελόνα έφυγε με το «διπλό» από την έδρα της Χετάφε με 2-1


Ήταν κακή, βρέθηκε να χάνει, αλλά… τέλος καλό, όλα καλά για την Μπαρτσελόνα! 

Με τις εμπνεύσεις του...
Βαλβέρδε από τον πάγκο να δίνουν τη λύση, οι «μπλαουγκράνα» έφεραν τούμπα την Χετάφε κι έφυγαν με το διπλό από την Μαδρίτη (2-1), διατηρώντας το απόλυτο στη φετινή La Liga (4x4). 




Στο 39’ ο Σιμπασάκι με φοβερό ξεροκόμματο βολέ… τιμώρησε την απόδοση της Μπάρτσα και μέσα σε πανδαιμόνιο έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους. Οι Καταλανοί δεν μπορούσαν να απειλήσουν πραγματικά και είναι ενδεικτικό πως η πρώτη μεγάλη τους ευκαιρία ήρθε στη λήξη του πρώτου μέρους, όταν ο Γκουάιτα εκτινάχθηκε στο «Γ» του κι έβγαλε το εντυπωσιακό φάουλ του Μέσι. 

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Βαλβέρδε έριξε στο ματς τον Ντένις Σουάρεθ κι αυτός τον δικαίωσε, αφού στο 62’ με εξαιρετικό τελείωμα μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1 και αναπτέρωσε τις ελπίδες της Μπάρτσα για διπλό. Στη συνέχεια το παιχνίδι απέκτησε… άγρια ομορφιά, με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν ασφυκτικά την Χετάφε και την τελευταία να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 83’, όταν ο Τερ Στέγκεν έσωσε τελευταία στιγμή την εστία του, σε σουτ του Αλβάρο. Και… καπάκια ήρθε η λύτρωσε για την Μπαρτσελόνα. Ο Παουλίνιο –ο οποίος είχε μπει στο ματς επτά λεπτά νωρίτερα- με ωραία κίνηση και σουτ έγραψε το 1-2 και βρίσκοντας δίχτυα για πρώτη φορά, υπέγραψε το… αγχωτικό, αλλά σημαντικό διπλό για την ομάδα του.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs