Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Survival Secrets: Όλοι οι celebrities του reality φωτογραφήθηκαν λίγο πριν το παιχνίδι (φωτό)


Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από το reality Survival Secrets αλλά και η πρώτη φωτογραφία όλων των παικτών....
Τελικά οι παίκτες που μπαίνουν στο παιχνίδι είναι: 




Θάνος Πετρέλης, Τάσος Μπερδέσης, Πηγή Δεβετζή, Ντανιέλ Μπατίστα, Φιλίτσα Καλογεράκου, Κατερίνα Νάκα, Μαρία Ματσούκα, Γιάννης Αϊβάζης, Πωλίνα Τριγωνίδου, Γιώργος Μανίκας, Γιάννης Ζουμπαντής, Irene Trost, Κωνσταντίνος και Ηλίας Δρούλιας.

Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στις 11 Σεπτεμβρίου, στις 20:00 στο Epsilon.

Ο Κωνσταντίνος Ντρούλιας δημοσίευσε μέσω Instagram Stories την πρώτη φωτογραφία των παικτών κατά την αναχώρηση τους για την παραλία της Κουρούτας.

Ο ίδιος έστειλε το δικό του μήνυμα για τη συμμετοχή του πάλι μέσω Instagram: «Μια καινούρια περιπέτεια ξεκινάει για εμάς ... Η αγάπη σας είναι το μόνο κίνητρο και το μόνο "έπαθλο" που μπορεί να κερδίσει κανείς!Περιμένουμε τις στήριξη σας έτσι ακριβώς όπως έχετε κάνει μέχρι σήμερα στο πρόσωπο μας και είμαστε ευγνώμονες για αυτό.. Survival secrets λοιπόν...... stay tuned».


Μια καινούρια περιπέτεια ξεκινάει για εμας ... Η αγαπη σας ειναι το μονο κίνητρο και το μονο "έπαθλο" που μπορεί να κερδίσει κανείς!!! Περιμένουμε τις στήριξη σας ετσι ακριβως όπως έχετε κάνει μέχρι σήμερα στο πρόσωπο μας και είμαστε ευγνώμων για αυτο... Survival secrets λοιπόν...... stay tuned

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs