Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2017

17χρονη νταντά ξεπέρασε τον εαυτό της για σώσει τα παιδάκια που πρόσεχε


Ως γονέας είναι δύσκολο να αφήσω τα παιδιά μου στη φροντίδα ατόμων που δεν ανήκουν στην οικογένειά μας. Παρόλο που είχα....
μια σειρά νταντάδων, ως παιδί που ήταν σπουδαίοι άνθρωποι, εξακολουθώ να αναρωτιέμαι αν θα ήταν πρόθυμοι να αντιμετωπίσουν τον κίνδυνο για να σώσουν τη ζωή μου ή τώρα των παιδιών μου!
Μια οικογένεια στην κομητεία Coweta της Γεωργίας μπορεί να θέσει το ερώτημα στο τραπέζι. Είχαν αφήσει τα δίδυμα παιδιά τους δύο ετών στη φροντίδα της 17χρονης Hailey Arnold πριν βγουν έξω για τη νύχτα.


Ένα από τα δίδυμα έτρεξε στην Hailey για να της δείξει ότι υπήρχε φωτιά στο δωμάτιο παιχνιδιού.

Hailey πήγε τρέχοντας στο δωμάτιο και είδε ότι είχε πάρει φωτιά ένα στρώμα και το δωμάτιο ξεκίνησε να γεμίζει καπνό.Το άλλο δίδυμο ήταν μέσα σε ένα φουσκωτό σπιτάκι ,παγιδευμένο μιας και είχε αρχίσει να γεμίζει καπνό .


«Φώναζε , σαν να έλεγε ‘Hailey βοήθεια ‘,» είπε η νταντά.

Η Hailey τότε άρπαξε τα δίδυμα και τα έβγαλε από το σπίτι σε ασφαλές χώρο. Και μετά επέστρεψε στο σπίτι για να προσπαθήσει να σβήσει τη φωτιά , κάτι το οποίο όπως βλέπετε στη φωτογραφία ,δεν το κατάφερε τελικά..

Στο τέλος δεν υπήρξαν τραυματισμοί , αλλά το σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς, ακόμα και μετά την προσπάθεια των πυροσβεστών από γη και αέρα.


Η δεσποινίς Arnold θεωρείται ηρωίδα για τη διάσωση των μικρών παιδιών που πρόσεχε.
Fumara.gr

Google+ Followers