Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017

Εσείς μπορείτε να μαντέψετε ποια εθνικότητα έχει τους περισσότερους ... οργaσμούς;


Η Νορβηγία σταδιακά μετατρέπεται σε μια σύγχρονη … Εδέμ καθώς λαμβάνει σε ολοένα και περισσότερες διεθνείς έρευνες την ...
πρωτιά.
Αυτήν την φορά η βόρεια χώρα της Ευρώπης δεν είναι πλέον μόνο πρότυπο υγείας σε όλο τον πλανήτη, καθώς σύμφωνα με έκθεση Human Development οι Νορβηγοί είναι από τους πιο υγιείς ανθρώπους στον κόσμο, αλλά πλέον είναι και πρότυπο στο κρεβάτι.

Σύμφωνα με έρευνα που έκανε εταιρία σεxουαλικών βοηθημάτων, οι Νορβηγοί έχουν και τους περισσότερους οργaσμούς παγκοσμίως με τον μέσο όρο να είναι 2 με 3 φορές την εβδομάδα.

Για την έρευνα ρωτήθηκαν 2,200 άτομα, οι οποίοι ουσιαστικά απάντησαν τι εθνικότητας είναι και πόσους οργaσμούς την εβδομάδα έχουν.

Τα αποτελέσματα πάντως εκπλήσσουν, καθώς οι Νορβηγοί όχι μόνο ξεπέρασαν ακόμα και τους πιο θερμούς λαούς όπως τους Βραζιλιάνους, αλλά το 30% από αυτούς ανέφερε πως έχουν οργaσμό τουλάχιστον μία φορά την ημέρα.

Όπως αναφέρει η έρευνα τα αποτελέσματα διαφέρουν από χώρα σε χώρα.

Παραδείγματος χάριν, το 2,54% στην Γερμανία ανέφερε ότι δεν είχε ποτέ στη ζωή του οργaσμό.

Άλλα στοιχεία θέλουν τους Αυστραλούς να έχουν τους πιο έντονους οργασμούς (όχι πιο συχνούς), οι Βραζιλιάνοι είναι αυτοί που κάνουν πιο πολύ θόρυβο στο κρεβάτι, ενώ οι Πορτογάλοι είναι οι πιο «ήσυχοι».


Περισσότερα αποτελέσματα:

Ηνωμένο Βασίλειο - Το 11% των Βρετανών έχει τουλάχιστον έναν οργaσμό την ημέρα.

ΗΠΑ - H πλειοψηφία των Αμερικανών ερωτηθέντων, 28%, αξιολόγησαν την ένταση του οργaσμού τους με 7 στα 10.

Σουηδία – Το 41% των Σουηδών έχουν 2-3 οργaσμούς την εβδομάδα.

Καναδάς - το 15% των Καναδών δεν έχουν βιώσει ποτέ έναν οργaσμό.

Google+ Followers