Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Φωτογραφίες από την αναχώρηση των Nomads: Τι φόρεσαν οι παίκτριες για να ταξιδέψουν


Πρεμιέρα κάνει απόψε το πολυαναμενόμενο reality επιβίωσης του Ant1, το Nomads, και ήδη έχουν...
κυκλοφορήσει τα πρώτα πλάνα και οι φωτογραφίες απ’ όσα θα δούμε απόψε στο παιχνίδι με τους 21 παίκτες, τις τρεις ομάδες, τις δοκιμασίες και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην παρουσίαση.




Ωστόσο, έξι μέρες πριν και συγκεκριμένα την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου οι συμμετέχοντες ταξίδεψαν για Φιλιππίνες και στο αεροδρόμιο τους περίμεναν οι φωτογράφοι για να απαθανατίσουν την αναχώρηση των διάσημων και μη διάσημων παικτών.

Βεβαίως, την προσοχή μας τράβηξαν και οι εμφανίσεις των γυναικών που συμμετέχουν στο παιχνίδι, ανάμεσά τους η Όλγα Πηλιάκη και η Νατάσα Καλογρίδη για να αναφερθούμε σε δυο από τις πιο γνωστές κυρίες του παιχνιδιού που εντόπισαν οι φωτογράφοι. Η πρωταθλήτρια της ρυθμικής και σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη έκανε μια εμφάνιση ισάξια του «άριστα»: η Όλγα για να ταξιδέψει συνδύασε ένα μαύρο τιραντάκι με ένα φαρδύ καρό παντελόνι- το no1 trend της φετινής μόδας- και λευκά sneakers! Ασυναγώνιστο στιλ από την πρωταθλήτρια, που επένδυσε σε άνεση και στιλ για την πολύωρη πτήση της.


Από την άλλη, η Νατάσα Καλογρίδη, μια κατηγορία μόνη της! To look της πρωταγωνίστριας συζητήθηκε γιατί δεν είναι ακριβώς αυτό που θα χαρακτήριζε κανείς “travel”: συνδύασε ένα lycra κολάν με tropical prints με ένα λευκό crop top με βολάν στα μανίκια και φούξια γόβες, ενώ κρατούσε μια τσάντα με κρόσσια σε φυστικί απόχρωση! Φυσικά, το μοναδικό της στιλ ταιριάζει απόλυτα στον ιδιαίτερο χαρακτήρα της και ναι, είχε κάνει άψογο συνδυασμό στα κομμάτια του look της.


Από τις υπόλοιπες συμμετέχουσες, ο φακός εντόπισε το 22χρονο μοντέλο Εύη Ιωαννίδου, τη μικρότερη σε ηλικία συμμετέχουσα που έχει ήδη δημιουργήσει αίσθηση με την εντυπωσιακή της εμφάνιση. Η Εύη ήταν ντυμένη sporty με κολάν, φούτερ jacket, sneakers και τζόκεϊ καπέλο, κάτω από το οποίο ξεχύνονταν τα υπέροχα μακριά μελαχρινά της μαλλιά. Η τσάντα της ήταν φυσικά backpack.


Τέλος, στα στιγμιότυπα από την αναχώρηση των παικτών θα βρει κανείς και την προπονήτρια στίβου Δήμητρα Φραντζή, που ταξίδεψε ντυμένη μ’ ένα γαλάζιο μίνι φόρεμα, «αθλητικού» τύπου, σε γαλάζιο χρώμα, sneakers με floral pattern, backpack και panama hat.


Εκτός, βεβαίως, από τις κυρίες, οι φωτογράφοι απαθανάτισαν και πολλούς από τους άντρες συμμετέχοντες όπως τον Γιώργο Μαυρίδη, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, τον Μιχάλη Ζαμπίδη, τον Μάνο Πίντζη από τις celebrities, αλλά και τους Κωνσταντίνο Οροκλό, Γιώργο Κατσινόπουλο, Νικόλα Παπαδόπουλο, Παναγιώτη Βασιλάκο.


Γιώργος Μαυρίδης



Μάνος Πίντζης


Μιχάλης Ζαμπίδης


Δημήτρης Αλεξάνδρου


Γιώργος Κατσινόπουλος


Νικόλας Παπαδόπουλος




Παναγιώτης Βασιλάκος

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs