Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017

Η 23χρονη που το στήθος της δεν σταματάει να μεγαλώνει - Έκκληση για βοήθεια κάνει η νεαρή


Η 23χρονη και μητέρα δυο παιδιών από την Αυστραλία, περνάει κάθε μέρα το δικό της μαρτύριο, εξαιτίας του μεγέθους του στήθους της....Μετά την εφηβεία της το στήθος της δεν έχει σταματήσει να μεγαλώνει. Και όσο περνάνε τα χρόνια ταλαιπωρείται από τη μέση της, καμπουριάζει, δε βρίσκει σουτιέν στο μέγεθος της και άλλα πολλά. Λύση είναι μόνο σύμφωνα με τον γυναικολόγο της, το χειρουργείο.


Βέβαια δεν είναι μόνο η σωματική ταλαιπωρία που υφίσταται αλλά και η ψυχική κούραση να ακούει συνεχώς χυδαία σχόλια για το μέγεθος του στήθους της, και να νιώθει όλα τα βλέμματα καρφωμένα επάνω του, όπου και να βρίσκεται.

Η Sheridan Larkman, θύμα του ασφαλιστικού συστήματος της χώρας της, όμως δεν μπορεί να κάνει την επέμβαση αφού βρίσκεται σε λίστα αναμονής για καιρό και όπως λέει η ίδια θα συνεχίσει να βρίσκεται για ακόμη περισσότερο χρόνο.


Μια τέτοια επέμβαση κοστίζει περίπου 10.000 δολάρια τα οποία δεν διαθέτει. Και αφού ούτε το σύστημα υγείας τη βοηθάει, αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια από το… ιντερνετ.

Στην ιστοσελίδα GoFundme, γράφει για τα χρήματα που θέλει να συγκεντρώσει από τις δωρεές: «Τα στήθη μου δηλητηριάζουν την υγεία μου. Βοηθήστε με να κάνω επέμβαση μείωσης για να γλιτώσω από τον πόνο και να αρχίσω να απολαμβάνω πιο ενεργά τη ζωή με τα παιδιά μου».

Google+ Followers