Γράψτε το Email σας για να ενημερώνεστε πρώτοι.

Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017

Πακιστανοί μετανάστες στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκαν αλυσοδεμένοι σε υπόγειο - Οι 57 άνθρωποι έφεραν επάνω τους σημάδια από χτυπήματα


Στην απελευθέρωση 57 Πακιστανών μεταναστών, οι οποίοι βρέθηκαν αλυσοδεμένοι μέσα σε ένα υπόγειο στην Κωνσταντινούπολη...
, προχώρησε η τουρκική Αστυνομία. 
Στην κίνηση αυτή προχώρησαν διακινητές που επιχειρούσαν να τους αποσπάσουν χρήματα, αφού τους είχαν υποσχεθεί να τους μεταφέρουν στην Ευρώπη.

Όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα Hurriyet, οι 57 Πακιστανοί υπήκοοι βρέθηκαν χθες μέσα στο υπόγειο πολυκατοικίας της συνοικίας Αρναβούτκιοϊ, στην ευρωπαϊκή όχθη του Βοσπόρου, διευκρινίζοντας ότι πολλοί από τους ανθρώπους αυτούς έφεραν σημάδια από χτυπήματα.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τρεις άνδρες, επίσης Πακιστανούς, που είναι ύποπτοι ότι εξαπάτησαν τους μετανάστες υποσχόμενοι να τους περάσουν στην Ιταλία ή στην Ελλάδα έναντι 10.000 δολαρίων, αναφέρει η Hurriyet και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Αφού αλυσόδεσαν τους επίδοξους μετανάστες στο υπόγειο, οι διακινητές τούς εξανάγκασαν να έρθουν σε επαφή με οικείους τους για να τους πουν ότι έφθασαν στην Ευρώπη και να τους ζητήσουν να μεταβιβάσουν τα 10.000 δολάρια, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Google+ Followers