Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Χάνει τη σειρά του για τον θρόνο ο Χάρι επειδή παντρεύεται διαζευγμένη;


Τελικά οι φήμες που ήθελαν τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μάρκλ να αρραβωνιάζονται άμεσα επιβεβαιώθηκαν, αφού...
ο Χάρι και η αγαπημένη του επισημοποιήσαν τη σχέση τους. 




«Ο Πρίγκιπας Χάρι της Βρετανίας ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με την Μέγκαν Μαρκλ» ανέφερε η ανακοίνωση του Κένσινγκτον, προσθέτοντας ότι «ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει την Ανοιξη του 2018», ενώ λίγες ώρες αργότερα το ζευγάρι έκανε την πρώτη του εμφάνιση στους κήπους του παλατιού. 

O 33χρονος Χάρι, που είναι επί του παρόντος πέμπτος στη σειρά για τον βρετανικό θρόνο ενώ θα πέσει μια θέση πιο κάτω όταν γεννηθεί το νέο παιδί της Κέιτ και του Γουίλιαμ, και η 36χρονη Μαρκλ, γνωστή για τον ρόλο της στο αμερικανικό νομικό δράμα "Suits", αρραβωνιάστηκαν νωρίτερα αυτό το μήνα. 

Ομως, τι αλλάζει στη σειρά διαδοχής για τον θρόνο, μετά τον αρραβώνα του Χάρι; Yπάρχει περίπτωση να χάσει την θέση του επειδή η Μαρκλ είναι διαζευγμένη; 

Σίγουρα όχι, είναι η απάντηση στο δεύτερο ερώτημα, άλλωστε ο Κάρολος που είναι πρώτος στη σειρά για τον θρόνο είναι διαζευγμένος και ξαναπαντρεμένος. 


Οσο για τη σειρά διαδοχής, σύμφωνα με τη Daily Mail, διαμορφώνεται ως εξής: 

Οπως βλέπετε, ο Χάρι δεν χάνει φυσικά τη σειρά του για τον βρετανικό θρόνο, αν και δύσκολα θα βρεθεί εκεί αφού προηγείται ο αδελφός του και τα ανίψια του.


O ίδιος βέβαια έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν επιθυμεί να γίνει βασιλιάς και ότι για εκείνον οι βασιλικές υποχρεώσεις του είναι απλά μια δουλειά.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs