Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Ευαγγελισμός: Ιατρικό ανακοινωθέν για την τραυματία από τη φωτοβολίδα στα Εξάρχεια


Η 55χρονη δικηγόρος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, διασωληνώμενη σε σοβαρή κατάσταση...



Ιατρικό ανακοινωθέν εξέδωσε το νοσοκομείο Ευαγγελισμός σχετικά με την πορεία της υγείας της 55χρονης γυναίκας που έπεσε «θύμα» του πολέμου μεταξύ αντιεξουσιαστών και ΜΑΤ χθες το βράδυ στα Εξάρχεια.


Η ανακοίνωση αυτή αναφέρει: 

Χθες το βράδυ, ώρα 21:18, διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του νοσοκομείου, ''Ο Ευαγγελισμός'', γυναίκα 55 ετών, τραυματισμένη από φωτοβολίδα στο αριστερό πόδι και με σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα λόγω εισπνοής χημικών. Αμέσως οδηγήθηκε στο χειρουργείο όπου υπεβλήθη σε 6ωρη επέμβαση. (ορθοπαιδική και αγγειοχειρουργική). Νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, διασωληνώμενη σε σοβαρή κατάσταση.

Το βίντεο που καταγράφει την στιγμή που η κοπέλα σφαδάζει από τους πόνους με την αναμμένη φωτοβολίδα να έχει καρφωθεί στο πόδι της και να μην σβήνει ούτε με πυροσβεστήρα, προκαλεί σοκ.

Νωρίτερα σήμερα επισκέφθηκε το νοσοκομείο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας. Μετά την επίσκεψη ο κ. Τόσκας δήλωσε: «Δυστυχώς για ακόμη μία φορά κάποιες μειοψηφίες ξαναχτύπησαν. Ο τραυματισμός αυτής της γυναίκας είναι τα επίχειρα μίας μειοψηφίας που επιζητά τη βία. Αυτές οι λογικές δεν έχουν χώρο στη Δημοκρατία μας. Γίνονται όλες οι ενέργειες ώστε οι δράστες να εντοπιστούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη» και συμπλήρωσε «Δυστυχώς, αυτά έγιναν έπειτα από τη λήξη της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου κατά την οποία δεν σημειώθηκε κανένα επεισόδιο».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs