Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Στο στόχαστρο απαγωγέων η νέα Miss Universe ‑ Τη γλίτωσε τελευταία στιγμή - Φαίνεται ότι ο τίτλος της, την έβαλε σε μπελάδες


Από την Κυριακή, η Demi-Leigh Nel-Peters είναι η νέα Βασίλισσα της ομορφιάς, καθώς κατάφερε ...
να κερδίσει τον διαγωνισμό για την Miss Universe που έγινε στο Λας Βέγκας.





Ο δρόμος όμως προς αυτή την επιτυχία, η οποία της αλλάζει ζωή δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα. Αντιθέτως, την έβαλε σε μεγάλες περιπέτειες...

Και αυτό γιατί προκειμένου να κάνει το ταξίδι για τις ΗΠΑ, έπρεπε να κερδίσει πρώτα τον διαγωνισμό ομορφιά στην πατρίδα της, τη Νότιο Αφρική. Κάτι όμως που την έβαλε στο... μάτι εγκληματικών συμμοριών που θέλησαν να την απαγάγουν, προκειμένου να αποσπάσουν κάποιο χρηματικό ποσό από την οικογένειά της.

Έτσι, ένα μήνα μετά τον πρώτο της τίτλο, τον Ιούνιο δηλαδή, βρέθηκε να οδηγάει στην λεωφόρο Jan Smuts στο Χάιντ Παρκ του Γιοχάνεσμπουργκ, όταν ξαφνικά ένα άλλο αυτοκίνητο την πλησίασε και ένας από τους επιβάτες την σημάδεψε με το όπλο και την διέταξε να σταματήσει.

Εκείνη όμως, βρήκε το θάρρος, άνοιξε την πόρτα και πήδηξε από εν κινήσει αυτοκίνητο, προκειμένου να γλιτώσει. Ένας περαστικός που είδε το σκηνικό, σταμάτησε και την έβαλε αμέσως στο αυτοκίνητό του, με αποτέλεσμα να γλιτώσει χωρίς το παραμικρό τραύμα, καθώς ουδείς μπορεί να γνωρίζει τι θα είχε συμβεί αν έπεφτε στα χέρια τους.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs