Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Ανατροπή στο Nomads: Οικειοθελής αποχώρηση με δάκρυα και φωνές


Μια ανατροπή επεφύλασσε το αποψινό επεισόδιο του Nomads. Ο Μάνος Πίντζης περίμενε να μάθει τον αντίπαλό του στο...
αγώνισμα για την παραμονή στο παιχνίδι, αλλά αυτό που του ανακοίνωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κάθε άλλο παρά χαρούμενο τον έκανε.





Ο Γρηγόρης ανακοίνωσε στους παίκτες ότι το τηλεοπτικό κοινό προστάτεψε με την θετική του ψήφο τους Μιχάλη Ζαμπίδη, Δήμητρα Φραντζή και Γιώργο Κατσινόπουλο και ως εκ τούτου αυτός που θα βρικόταν απέναντι από τον Μάνο Πίντζη θα ήταν ο Λευτέρης Παρασκευάς.

Οι δύο συγκεκριμένοι παίκτες έχουν έρθει πολύ κοντά και το γεγονός ότι θα βρίσκονταν αντιμέτωποι στεναχώρησε και τους δύο.

Ο Λευτέρης Παρασκευάς κατέρρευσε και η Δήμητρα Φραντζή έτρεξε κλαίγοντας δίπλα του, ενώ ο Μάνος Πίντζης εκνευρισμένος από την συγκεκριμένη εξέλιξη έφυγε από το συμβούλιο, το οποίο βέβαια και διεκόπη.

Κληθείς να σχολιάσε την εξέλιξη αυτή, ο Μάνος Πίντζης δήλωσε ότι δεν μπορεί να το κάνει αυτό και ανακοίνωσε ότι προτιμά να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Ο Λευτέρης Παρασκευάς μάλιστα προσπαθούσε να πείσει τον Πίντζη ότι όλα είναι εντάξει και να πάνε να αγωνιστούν. Ο Πίντζης, όμως, ήταν εκτός εαυτού και φώναζε.

Μετά από λίγο ανακοίνωσε ότι δεν θέλει να αγωνιστεί και ότι αποχωρεί οικειοθελώς. «Δεν μπορώ να πω τίποτα» είπε ο ίδιος, ζητώντας συγγνώμη από τον παρουσιαστή που θέλησε να καταλάβει τι έχει συμβεί. «Προτιμώ να φύγω και να παραχωρήσω τη θέση μου στο Λευτέρη» είπε στη συνέχεια ο Πίντζης, δακρυσμένος.








Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs