Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΑΓΡΑΦΙΩΤΟΥ! Τι πιστεύουν οι αρχές (photo)


Μπορεί κάποιοι να υπέθεσαν ότι η υπόθεση της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη εμπλέκεται με αυτή της Ελευθερίας Αγραφιώτου...
(η οποία βρέθηκε κατακρεουργημένη και σεξουαλικά κακοποιημένη σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ), ωστόσο όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι δυο υποθέσεις δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.





Σύμφωνα με τον Γιώργο Καραϊβαζ, ποτέ μα ποτέ δεν υπήρξε ούτε μια πληροφορία ένδειξη ή στοιχείο που να διασυνδέει τις δυο υποθέσεις.


Το γεγονός ότι ο 58χρονος καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη απεικονίζεται σε μια νέα φωτογραφία να περπατά πλυμένος και καθαρός σε ένα πάρκινγκ, δεν σχετίζεται με το φόνο της Αγραφιώτου:

«Ο άνθρωπος αυτός ζούσε έτσι. Ήταν σε πάρκινγκ γιατί βιοποριζόταν από τις κλοπές αυτοκινήτων. Το είχε ομολογήσει αυτός ο άνθρωπος ότι από εκεί ζούσε και λογικό είναι να βρίσκεται σε πάρκινγκ. Η υπόθεση της Αγραφιώτου είναι εντελώς διαφορετική. Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι έχουν συλλάβει τον δολοφόνο της Αγραφιώτου αλλά δεν μπορούν να το αποδείξουν.Ο συγκεκριμένος είναι μέσα στη φυλακή για άλλα αδικήματα, αλλά δεν μπόρεσαν ποτέ να αποδείξουν τη συμμετοχή του στη δολοφονία της Αγραφιώτου. Η υπόθεση της δεν έχει «δέσει» και δεν πρόκειται να δέσει» τόνισε ο Γιώργος Καραϊβαζ, σύμφωνα με εκτιμήσεις αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.
Πηγή:star

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs