Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Κέιτ Μος και Τζίτζι Χαντίντ μαζί... για πρώτη φορά (pics)


Αν κάτι μπορεί να παραδεχτεί κανείς σίγουρα για τον Στιούαρτ Βάιτσμαν, αυτό είναι η επιλεκτικότητά του. ...
Στις καμπάνιες του συμμετέχουν πάντα οι καλύτεροι των καλύτερων από τον χώρο της μόδας, 




μάλιστα ειδικά την τελευταία πενταετία στις διαφημίσεις του οίκου πρωταγωνιστούν ονόματα όπως η Κέιτ Μος, η Ζιζέλ Μπούντχεν, η Ναταλία Βοντιάνοβα, η Τζίτζι Χαντίντ κλπ.

Για την κολεξιόν άνοιξη 2018 ωστόσο, τερμάτισε... την ομορφιά πραγματοποιώντας μία συνεργασία που ήδη έχει γίνει viral: Στην καμπάνια συμπράτουν για πρώτη φορά δύο σούπερ μοντέλα, η 44άχρονη Κέιτ Μος που μεσουρανεί από τα '90s μέχρι και σήμερα (!) στην παγκόσμια μόδα, αλλά και η κατά 19 χρόνια μικρότερή της, Τζίτζι Χαντίντ, η οποία και θεωρείται άξια διάδοχός της. 


Ο... τυχερός που ανέλαβε τη φωτογράφισή τους είναι ο Μάριο Τεστίνο και οι δύο καλλονές πόζαραν για να προωθήσουν μεταξύ άλλων Iris mule, ψηλοτάκουνα Fringe Dust με αδαμάντινες λεπτομέρειες, ενώ υπάρχουν λήψεις που είναι ντυμένες στα μαύρα και «πατούν» πάνω στο μοντέλο Τζόρνταν Μπάρετ.



Η Τζίτζι Χαντίντ στο μεταξύ, κατενθουσιασμένη από το αποτέλεσμα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες από τα παρασκήνια, ευχαριστώντας δημόσια τον Στιούαρτ Βάιτσμαν και την Κέιτ Μος: 

«Ήταν μεγάλη τιμή και χαρά για εμένα να κάνω αυτή τη φωτογράφηση για τον Stuart Weitzman μαζί με τη μία και μοναδική Kate Moss. Πέρασα φανταστικά μαζί σου και πραγματικά με άγγιξε το πνεύμα και η ενέργεια σου», έγραψε.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs