Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Η πιο κοντή γυναίκα του κόσμου, με ύψος μόλις 85 εκ. παντρεύτηκε τον άντρα των ονείρων της που την περνάει 1 μέτρο!!!-ΦΩΤΟ


Μικροσκοπική νύφη με ύψος μόλις 85 εκ. που οφείλεται στην νόσο των εύθραυστων οστών...
, παντρεύτηκε τον καλό της ο οποίος έχει ύψος 1,90!




Μια γυναίκα που γεννήθηκε με μια σοβαρή μορφή της νόσου εύθραυστων οστών και έχει ύψος μόλις 85 εκατοστά περιέγραψε το γάμο της με τον σύζυγό ύψους 1,90 εκ. Steven ως «όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

Η Amanda Fyfe, 31 ετών, γεννήθηκε με ατελή οστεογένεση, το οποίο σημαίνει ότι τα κόκκαλά της σπάνε εύκολα και η ανάπτυξη της έχει περιοριστεί.

Όταν η Amanda γεννήθηκε, οι γιατροί προειδοποίησαν ακόμη και τους γονείς της, τον Geoff και την Diana Moore, ότι η νεογέννητη κόρη τους ίσως δεν επιβιώσει ακόμη και μια νύχτα.

Η πιο κοντή γυναίκα του κόσμου, με ύψος μόλις 85 εκ. παντρεύτηκε τον άντρα των ονείρων της που την περνάει 1 μέτρο!


Ωστόσο, με τη βοήθεια μιας αναπηρικής καρέκλας, η Amanda τώρα ζει μια γεμάτη ζωή, ακόμη και γέννησε το γιο τους, τον Aidan, πριν από έξι χρόνια.

Όταν γνωρίστηκαν για πρώτη φορά η Amanda και ο Steven το 2007, στην πιάτσα των ταξί όπου και οι δύο εργάζονταν, δεν προμήνυε κάτι για μια επικείμενη αγάπη.

Η Amanda ήταν επιφυλακτική με τους άντρες, ανησυχούσε ότι το ύψος της θα εμπόδιζε να βρει τον τέλειο σύντροφο. Αν και έγιναν φίλοι, το ζευγάρι πήγε σε ραντεβού μόλις δύο χρόνια αργότερα.

Ωστόσο, δεδομένου ότι απολαμβάναν να βγαίνουν τα βράδια έξω μαζί, η αγάπη τους άνθισε γρήγορα.


Μιλώντας στη Mirror, η Amanda παραδέχθηκε ότι αρχικά ανησυχούσε για το τι θα νόμιζαν οι άλλοι για την σχέση τους.

Είπε: «Μερικοί άνθρωποι μας κοίταζαν, αλλά εμείς απλά να τους αγνοούσαμε.»

Ο Steven λέει ότι το ζήτημα του ύψους δεν έχει σημασία και ότι αυτός πάντα πίστευε ότι η σύζυγός του ήταν πέρα από τις δυνατότητές του.

Το ζευγάρι λένε ότι απολαμβάνουν μια υγιή σεξουαλική ζωή και όταν ξεκίνησαν να πρώτοκοιμούνται μαζί, ο Στίβεν έκανε γρήγορα την Amanda να νιώσει άνετα.

Στη συνέχεια έγινε κάτι απρόσμενο. Μετά από μόλις λίγους μήνες σχέσης, η Amanda ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος παρά το γεγονός ότι οι γιατροί την προειδοποίησαν ότι ήταν απίθανο να μπορέσει ποτέ να συλλάβει.

Τρομοκρατημένη ότι ο Steven, ο οποίος ήταν μόλις 18 ετών τότε, δεν θα ήθελε το παιδί, κατέρρευσε.

Ωστόσο, ο Steven ήταν εξαιρετικά υποστηρικτικός και η Amanda γρήγορα συνειδητοποίησε ότι ήταν ο μοναδικός.

Μετά από ειδική περίθαλψη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και μια προσεκτικά ελεγχόμενη γέννηση, ο Aidan, τώρα έξι ετών, γεννήθηκε χωρίς επιπλοκές και είναι ήδη πιο ψηλός από τη μαμά του με ύψος ένα μέτρο.


Όταν ο Steven, ο οποίος εργάζεται ως πωλητής, έκανε πρόταση γάμου το 2012 στην Amanda, για την οργάνωση του γάμου των ονείρων της, στράφηκε προς την αδελφή της Amy Rowan, 34 ετών.

“Η αγορά του νυφικού δεν ήταν εύκολη”, είπε η Amanda. «Δοκίμασα πολλά φορέματα και τα περισσότερα φαινόταν γελοία. Μερικά ήταν τόσο μεγάλα, που δεν μπορούσες να δεις το κεφάλι μου. »

Η πιο κοντή γυναίκα του κόσμου, με ύψος μόλις 85 εκ. παντρεύτηκε τον άντρα των ονείρων της που την περνάει 1 μέτρο!

Όταν τελικά βρήκε ένα νυφικό που θα μπορούσε να προσαρμοστεί στο λεπτοκαμωμένο σωματότυπό της, λέει ότι είχε ένα «κόμπο στο λαιμό» σε μια στιγμή που νόμιζε ότι ποτέ δεν θα ζούσε.

Όταν οι νεόνυμφοι μοιράστηκαν το πρώτο τους χορό, ο γαμπρός, ο Steven την μετέφερε στη πίστα, ενώ οι 75 φίλοι και η οικογένειά τους παρακολουθούσαν, καθώς στροβιλίζονταν με το αγαπημένο τους τραγούδι.

Η πιο κοντή γυναίκα του κόσμου, με ύψος μόλις 85 εκ. παντρεύτηκε τον άντρα των ονείρων της που την περνάει 1 μέτρο!

Αν και ο Steven και η Amanda θα ήθελαν ένα ακόμη παιδί, και η Amanda είναι σε καλή υγεία τα τελευταία χρόνια, ένας αδελφός για τον Aidan θα είναι «επικίνδυνο».

Η Amanda εξήγησε: «Ψάχνουμε άλλες επιλογές και σκεφτόμαστε την υιοθεσία, καθώς θα θέλαμε να δώσουμε στον Aidan έναν αδελφό ή μια αδελφή. Έχουμε τόσο πολλή αγάπη να δώσουμε ως οικογένεια».

Η πιο κοντή γυναίκα του κόσμου, με ύψος μόλις 85 εκ. παντρεύτηκε τον άντρα των ονείρων της που την περνάει 1 μέτρο!

fumara.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs