Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Υπάλληλοι πιτσαρίας έπιασαν κλέφτη και δεν πίστευαν ποιος κρύβονταν πίσω απ`την κουκούλα - Ο μασκοφόρος κάτι τους θύμιζε


Μπορεί να μοιάζει με ιστορία που έχει ξεπηδήσει από ταινία μυθοπλασίας, το περιστατικό είναι ωστόσο απόλυτα πραγματικό. ...



Υπάλληλοι πιτσαρίας στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ σταμάτησαν λοιπόν με ηρωισμό και αυταπάρνηση τον ένοπλο που πήγε να τους ληστέψει και όταν έβγαλαν τη μάσκα του αναγνώρισαν τον πρώην διευθυντή τους.

Ο μασκοφόρος πήδηξε πίσω από τον πάγκο, χτύπησε έναν υπάλληλο με τη λαβή του πιστολιού του και άρπαξε τα 164 δολάρια που βρήκε στο ταμείο, μόνο που δεν υπολόγισε όλους τους άλλους, οι οποίοι του όρμησαν και τον ακινητοποίησαν στο πάτωμα μέχρι να καταφτάσει η αστυνομία.

Όπως μεταδίδει το δίκτυο WCVB, όταν του έβγαλαν τη μάσκα, οι υπάλληλοι αναγνώρισαν τον πρώην διευθυντή τους Sean Coulson, ο οποίος είχε απολυθεί πέρυσι το καλοκαίρι γιατί είχε καταφτάσει στο μαγαζί μεθυσμένος και μοίραζε στον κόσμο δωρεάν πίτσα.

Ο Coulson είπε στην αστυνομία πως ό,τι έκανε το έκανε σαν φάρσα, μόνο που κανείς δεν τον πίστεψε. «Δεν το είδαμε ως αστείο και προφανώς δεν ανταποκριθήκαμε σαν να πρόκειται για πλάκα», δήλωσε ο επικεφαλής αστυνομικός, «είμαι σίγουρος ότι ο κύριος Coulson καταλαβαίνει πως δεν υπάρχει τίποτα το αστείο σε όλο αυτό».

Το όπλο του πάντως αποδείχτηκε ψεύτικο, αν κι αυτό ήταν μάλλον το μόνο πλαστό στην όλη ιστορία…

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs