Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Τα μάτια στο «Έτιχαντ» στην 8η αγωνιστική της Premier League

Η αναμέτρηση ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Τότεναμ στο «Έτιχαντ» ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της όγδοης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, η οποία..., όπως και όλα τα πρωταθλήματα, επαναρχίζει μετά από δύο εβδομάδες διακοπής, λόγω των εθνικών ομάδων.

Οι «σίτιζενς» μετρούν ήδη δύο απώλειες σε τρία εντός έδρας παιχνίδια και δεν έχουν περιθώριο για νέα γκέλα, τουλάχιστον τόσο άμεσα. Από την άλλη, οι «σπερς» τα έχουν καταφέρει καλά μακριά από το… σπίτι τους, όντας αήττητοι στις τρεις εξόδους τους. Η πρόσφατη παράδοση είναι με τη Σίτι, η οποία μετράει έξι νίκες στα τελευταία επτά παιχνίδια των δύο ομάδων ανεξαρτήτως έδρας. Μάλιστα, οι δύο περυσινές ήταν οι πιο εντυπωσιακές με 6-0 στο Μάντσεστερ και 5-1 στο Λονδίνο.

Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, Τσέλσι, η οποία παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα, μετά τις επτά πρώτες στροφές δοκιμάζεται στο «Σέλχαρστ Παρκ» από την Κρίσταλ Πάλας, στο μίνι λονδρέζικο ντέρμπι. Οι «μπλε» του Ζοσέ Μουρίνιο έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν με έξι νίκες σε επτά παιχνίδια και θέλουν να συνεχίσουν χωρίς απώλειες, προκειμένου να διατηρήσουν ή ακόμη και να διευρύνουν τη διαφορά από τους διώκτες τους. Πέρυσι, στο ίδιο γήπεδο, είχαν χάσει με 1-0, μια ήττα που ήταν η πρώτη μετά από έξι συνεχόμενες νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Η Άρσεναλ, μετά τις δύο γκέλες στα λονδρέζικα ντέρμπι με Τότεναμ και Τσέλσι, θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες με αντίπαλο τη Χαλ στο «Έμιρεϊτς», αλλά σε ένα ακόμη παιχνίδι ο Αρσέν Βενγκέρ θα αναγκαστεί να κάνει πολλές αλχημείες λόγω τραυματισμών. Τέλος, να δώσουν συνέχεια στις τελευταίες νίκες τους, θέλουν Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που δοκιμάζονται εκτός έδρας από τις ΚΠΡ και Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον. Αμφότερες δεν έχουν ξεκινήσει καλά τη σεζόν και προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους, ώστε να μην μείνουν από πολύ νωρίς μακριά από την κορυφή.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Σάββατο, 18/10 

Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ (14:45) 

Άρσεναλ-Χαλ (17:00) 

Μπέρνλι-Γουέστ Χαμ 

Κρίσταλ Πάλας-Τσέλσι 

Έβερτον-Άστον Βίλα 

Νιούκαστλ-Λέστερ 

Σαουθάμπτον-Σάντερλαντ

Κυριακή, 19/10 

ΚΠΡ-Λίβερπουλ (15:30) 

Στόουκ-Σουόνσι (18:00)

Δευτέρα, 20/10 

Γουέστ Μπρομ-Μάντσεστερ Γιουν. (22:00)

Η επόμενη (9η) αγωνιστική

Σάββατο, 25/10 

Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Σίτι (14:45) 

Λίβερπουλ-Χαλ (17:00) 

Σαουθάμπτον-Στόουκ 

Σάντερλαντ-Άρσεναλ 

Γουέστ Μπρομ-Κρίσταλ Πάλας 

Σουόνσι-Λέστερ (19:30)

Κυριακή, 26/10 

Μπέρνλι-Έβερτον (15:30) 

Τότεναμ-Νιουκάστλ 

Μάντσεστερ Γιουν.-Τσέλσι (18:00)

Δευτέρα 27/10 

ΚΠΡ-Άστον Βίλα (22:00)

Πηγή: sport-fm.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο