Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ: Στόχος να γεμίσει απόψε το Παλαί

του Τάσου Τασιούλα

Με στόχο να γεμίσει το Παλαί Ντε Σπορ (Αλεξάνδρειο) στην αποψινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα έχουν δουλέψει όλες οι τοπικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ στην... Κεντρική Μακεδονία. Στο ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να δώσουν το σύνθημα για την τελική ευθεία προς τις εκλογές της Κυριακής από τη Θεσσαλονίκη, με την κορύφωση να έχει σχεδιαστεί για την τελική συγκέντρωση της Αθήνας.

Σε περίπου μισή ώρα τα μέλη της νεολαίας του κόμματος έχουν δώσει ραντεβού έξω από το κλειστό, ώστε να δώσουν δυναμικό παρόν, ενώ περίπου 200 οργανωμένοι του Κινήματος Κατά των Εξορύξεων και ειδικά ενάντια στην επένδυση του χρυσού στη Χαλκιδική θα συμμετάσχουν δυναμικά στην αποψινή ομιλία, φορώντας μάλιστα τα διακριτικά κίτρινα μπλουζάκια «S.O.S. Χαλκιδική».

Τα μέλη του κινήματος θα ξεκινήσουν από την Ιερισσό με λεωφορεία για τη Θεσσαλονίκη, ενώ υπολογίζεται ότι και άλλοι Χαλκιδικιώτες από διάφορες περιοχές θα συρρεύσουν στο σημείο συνάντησής τους, που είναι το Καυταντζόγλειο. Η επιλογή του συγκεκριμένου σημείου έγινε προκειμένου να τους δοθεί η ευκαιρία να κάνουν πορεία και διαδήλωση προς το Παλαί.

Πριν από λίγη ώρα εξάλλου άρχισαν να καταφτάνουν στη Θεσσαλονίκη οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ από τους γύρω νομούς, ενώ ο κ. Τσίπρας αναμένεται να φτάσει στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στις 18.20 και να κατευθυνθεί απευθείας στο Αλεξάνδρειο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα διανυκτερεύσει στο Μακεδονία Παλλάς, ενώ σύμφωνα με τα κομματικά στελέχη δεν έχει προγραμματιστεί καμιά άλλη επίσημη επίσκεψη ή συνάντησή του.

Το κλειστό είναι έτοιμο για την αποψινή συγκέντρωση (στις 19.00), καθώς έχουν τοποθετηθεί οι καρέκλες στο παρκέ και το ταμπλό με το σύνθημα του κόμματος για τις εκλογές «Η Ελπίδα Έρχεται».

Στόχος είναι να γεμίσει το γήπεδο, πράγμα εξαιρετικά δύσκολο για πολιτικές εκδηλώσεις τα τελευταία χρόνια, αφού απαιτούνται περίπου 5.000 άτομα για να θεωρηθεί γεμάτο. Η χωρητικότητα βεβαίως είναι σχεδόν διπλάσια…

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs