Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ! Συμβασιούχοι της Βουλής με φωνές και πανό την έπεσαν στην Πρόεδρο – Πως αντέδρασε

Φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε πριν από λίγο μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και συμβασιούχων της Βουλής κατά τη συνέντευξη τύπου που παραχωρεί. 

Όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου δέχθηκε.... να απαντήσει σε ερωτήσεις, συμβασιούχοι της Βουλής την κατηγόρησαν πως δεν τους δίνει το λόγο, με την Πρόεδρο της Βουλής να τους κατηγορεί πως προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Μία γυναίκα συμβασιούχος της Βουλής φώναζε μέσα στην αίθουσα πως «η Βουλή δεν ήταν δική σας για να συμπεριφέρεστε έτσι». Γεμάτη συναίσθημα ήταν η παρέμβαση μίας υπαλλήλου, που έβγαλε πικρία απέναντι στη Ζωή Κωνσταντοπούλου: 

«Ηταν τεράστια απογοήτευση, περίμενα διαφορετικά πράγματα από σας. Θα ήθελα να το νιώσετε αυτό που σας λέω. Δεν λέω ψέματα. Πρέπει να βρείτε τρόπο να αποκαταστήσετε την αδικία. Δεν υπήρξαμε ούτε κομματόσκυλα, ούτε αργόσχολοι. Μένουμε στο δρόμο, χωρίς ρεύμα, με παιδιά, χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη

Μην με κοιτάτε ειρωνικά, δεν σας λέω ψέματα. Στεναχωριέμαι που βλέπω νέους ανθρώπους με αυτό το ειρωνικό βλέμμα.

Περίμενα να υπερασπιστείτε τα εργατικά μας δικαιώματα. Δεν κρίνετε κανείς από τα λόγια, αλλά από τις πράξεις». «Είχατε πει στους διαδρόμους της Βουλής “Σιγά μην ασχοληθούμε με αυτούς’» είπε ένας άλλος συμβασιούχος. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για προβοκάτσια. «Δολοφονείτε την προσωπικότητά μου». Νωρίτερα συμβασιούχοι είχαν ανεβάσει πανό που έγραφε «Τέλος στη Ζωή της ανεργίας».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο