Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Έγκλημα στην Πέλλα: Στον ανακριτή οι τρεις συλληφθέντες που επιτέθηκαν στον δολοφόνο


Στον ανακριτή Γιαννιτσών παραπέμφθηκαν να απολογηθούν οι τρεις συλληφθέντες ...
για την επίθεση εις βάρος του 38χρονου δράστη της ανθρωποκτονίας στην Κρύα Βρύση Πέλλας, με θύμα μία 69χρονη.




Μεταξύ των συλληφθέντων είναι ο 48χρονος γιος της 69χρονης, όπως επίσης δύο φίλοι του. Κατηγορούνται ότι μετά το έγκλημα επιτέθηκαν στον 38χρονο δράστη κι ενώ εκείνος είχε αποπειραθεί να αυτοπυροβοληθεί με την ίδια καραμπίνα που διέπραξε νωρίτερα την ανθρωποκτονία.

Οι τρεις άνδρες οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στον εισαγγελέα Γιαννιτσών, ο οποίος - αξιολογώντας το φάκελο της εις βάρος τους δικογραφία - απήγγειλε εναντίον τους ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, ενώ τους παρέπεμψε σε ανακριτή από τον οποίο πήραν προθεσμία για να απολογηθούν αύριο και έως τότε παραμένουν υπό κράτηση.

Στο μεταξύ, ο 38χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στη Β' ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσηλευτικού ιδρύματος, φέρει σοβαρές κρανιοπροσωπικές και ορθοπεδικές κακώσεις, ενώ βρίσκεται διασωληνωμένος σε καταστολή και σε μηχανική υποστήριξη. Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, η κατάστασή του είναι σταθερή και ελεγχόμενη.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι τα κίνητρά του ήταν προσωπικά και ειδικότερα πιθανολογείται ότι ο ίδιος ωθήθηκε στην πράξη αυτή διότι τον απέρριψε ερωτικά η εγγονή της 69χρονης. Υπό τις συνθήκες αυτές, το βράδυ της περασμένης Τρίτης έφτασε οπλισμένος έξω από το οικογενειακό σπίτι της νεαρής κοπέλας, όπου άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως, με τραγική συνέπεια να πέσει νεκρή από τα πυρά του η ηλικιωμένη γυναίκα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs