Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Γαλλίδα έκρυψε την εγκυμοσύνη της και τη γέννα -Κρατούσε το μωρό στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου [βίντεο]


Μια Γαλλίδα κατηγορείται γιατί έκρυψε την ύπαρξη ενός παιδιού που το κρατούσε στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου της....




Το μικρό κορίτσι ανακαλύφθηκε από έναν μηχανικό αυτοκινήτων που άκουσε τους θορύβους όταν η Γαλλία πήγε το όχημα για επισκευές.

Η μητέρα κατηγορείται για επανειλημμένη βία εναντίον ανηλίκου προκαλώντας του μόνιμη αναπηρία και αντιμετωπίζει έως και 20 χρόνια φυλακή.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, η γυναίκα είχε κρύψει την εγκυμοσύνη και την γέννα από τον σύντροφό της και τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της.

Η Ρόζα – Μαρία ντα Κρουζ, που δικάζεται στην πόλη Τουλ, ονόμασε το παιδί Σερένα και το κρατούσε σε ένα δωμάτιο του σπιτιού της και στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου της.

Το αυτοκίνητο της 50χρονης όπου κρατούσε το νεογέννητο μωρό

Όταν βρέθηκε το 2013 στο Terrasson-Lavilledieu στην περιοχή Dordogne, το παιδί, που θεωρήθηκε ότι ήταν περίπου δύο ετών, ήταν υποσιτισμένο και εμφάνιζε σοβαρά αναπτυξιακά προβλήματα, σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

Ο μηχανικός αυτοκινήτων που βρήκε το κοριτσάκι λέει ότι μόλις άνοιξε το πορτ μπαγκάζ του ήρθε κατευθείαν μια δυσάρεστη οσμή και αμέσως μετά είδε ένα χλωμό παιδί να είναι ξαπλωμένο γυμνό στα δικά της περιττώματα.

Η γεννημένη στη Γαλλία κυρία Ντα Κρουζ, που είναι τώρα 50 ετών λέγεται ότι είπε στους ερευνητές για την κόρη της εκείνη την εποχή: «Δεν είναι παιδί αλλά αντικείμενο, ένα αντικείμενο που έπρεπε να ανακαλυφθεί για να ζήσει», ένα παιδί «που άρχισε να μιλά σε ηλικία 18 μηνών, επειδή της χαμογέλασε».

Το κορίτσι, που είναι τώρα σχεδόν 7 ετών, είναι σε ανάδοχη οικογένεια.

Τα δύο αδέρφια και η αδερφή της, ηλικίας από 9 έως 15 ετών, επεστράφησαν στην οικογένεια αφού έζησαν για ένα χρονικό διάστημα σε ανάδοχη οικογένεια.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs