Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019

Ρήμαζαν τα αλκοολούχα ποτά από σούπερ μάρκετ στη βόρεια Ελλάδα


Οι δράστες είχαν κλέψει πάνω από 400 φιάλες διαφόρων οινοπνευματωδών ποτών αξίας 6.500 ευρώ ...
Σε πραγματικό εφιάλτη είχε εξελιχθεί ένα ζευγάρι αλλοδαπών 
για τους υπαλλήλους των σούπερ μάρκετ σε διάφορες περιοχές της βόρειας Ελλάδας, αφού έκλεβαν συστηματικά εκατοντάδες φιάλες οινοπνευματωδών ποτών τα οποία έκρυβαν μέσα στα ρούχα τους, αφού πρώτα αφαιρούσαν τα αντικλεπτικά.

Η δράση του 50χρονου και της 45χρονης συνεργού του είχε αρχίσει να αποκαλύπτεται στις 27 Νοεμβρίου του 2018, όταν προέκυψε από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Γρεβενών ότι τον Οκτώβριο ο άντρας είχε βουτήξει μπουκάλια αλκοολούχων ποτών από δύο καταστήματα στα Γρεβενά. Τότε, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία, αλλά η προανάκριση συνεχίστηκε.

Έτσι αποκαλύφθηκε ότι, από τις 10 Σεπτεμβρίου ως τα τέλη Νοεμβρίου του 2018, ο 50χρονος μαζί με την 45χρονη αλλοδαπή συνεργό του είχαν διαπράξει άλλες δέκα κλοπές και τέσσερις απόπειρες σε σούπερ μάρκετ στην Πυλαία, τη Θέρμη, τη Σίνδο και τα Πεύκα Θεσσαλονίκης, τη Νεάπολη Καβάλας, την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, την Αριδαία και τα Γιαννιτσά Πέλλας, τις Σέρρες, την Κομοτηνή και την Ξάνθη! Συνολικά, οι δράστες είχαν κλέψει πάνω από 400 φιάλες διαφόρων οινοπνευματωδών ποτών αξίας 6.500 ευρώ, που δεν έχει εξακριβωθεί αν τις πωλούσαν ή τις... κατανάλωναν! 

Σε βάρος του ζευγαριού σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος, που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν έχουν ρημάξει τα ράφια και άλλων σούπερ μάρκετ.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs