Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Η εταιρεία που εκδίδει την βίζα απαντά στον Καμμένο: Δεν έχουμε καμία σχέση με τον Σόρος


Η GLOBAL VISA CENTER WORLD (GVCW) σε σημερινή ανακοίνωση της διαψεύδει απόλυτα και κατηγορηματικά ότι η εταιρεία έχει έρθει ...
σε επαφή με τον κ. Σόρος, 
ότι ο κ. Σόρος μετέχει στη μετοχική σύνθεση της και ότι την έχει χρηματοδοτήσει ή εμπλέκεται με αυτήν. Σε σχετικές αναφορές προέβη ο πρώην υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, σε τηλεοπτική συνέντευξή του στον ANT1.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της εταιρείας παροχής υπηρεσιών θεωρήσεων εισόδου, GLOBAL VISA CENTER WORLD:

«Με αφορμή πρόσφατες αναφορές σε ΜΜΕ στις οποίες εμπλέκεται το όνομα της εταιρίας μας GLOBAL VISA CENTER WORLD (GVCW) με το σύστημα Σόρος, η εταιρία, δια του Προέδρου της και του Διοικητικού Συμβουλίου της, διαψεύδουν απόλυτα και κατηγορηματικά 1- ότι γνωρίζουν ή έχουν έρθει σε επαφή ποτέ με τον κ. Σόρος 2- ότι ο κ. Σόρος (η εταιρίες συμφερόντων του) μετέχει άμεσα ή έμμεσα στη μετοχική σύνθεση της εταιρίας μας 3- ότι έχει χρηματοδοτήσει την εταιρία μας ή εμπλέκεται με αυτήν με οιανδήποτε τρόπο.

Η εταιρία μας έχει αναλάβει υπεύθυνα και με κύρος τη διεκπεραίωση μιας δημόσιας λειτουργίας την οποία φέρει με αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα σε πέρας και δεν έχει σχέση με την πολιτική.

Η εμπλοκή της σε πολιτικές αντιπαραθέσεις, και μάλιστα ψευδώς, με ανυπόστατα σενάρια, πλήττουν την επαγγελματική της αξιοπιστία (σύμφωνα με το άρθρο 57 του ΑΚ) και επιφυλάσσεται για προσφυγή στη δικαιοσύνη».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs