Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Ο άνθρωπος με τις περισσότερες τρύπες στο πρόσωπο - Εικόνες & βίντεο


Ούτε μία, ούτε δύο αλλά 11 συνολικά τρύπες έχει ανοίξει στο πρόσωπό του ο 22χρονος Joel Miggler από ...
τη Γερμανία που έχει σκοπό να τις κάνει ακόμη μεγαλύτερες.



Ο νεαρός έχει το βραβείο Γκίνες για τον άνθρωπο με τις περισσότερες τρύπες στο πρόσωπo από το 2014 αλλά δεν του αρκεί αυτό και θέλει να τις κάνει ακόμη μεγαλύτερες σε μέγεθος. Μιλώντας στην ετήσια γιορτή των βραβείων Γκίνες εξηγεί πώς ξεκίνησε αυτή η εμμονή του. Στην ηλικία των 13 ετών ξεκίνησε με ένα απλό τρύπημα στο αυτί και αποφάσισε ότι του αρέσει αυτό το λουκ. Σιγά σιγά άρχισε να κάνει τρύπες, εκτός από τα αυτιά, στα φρύδια, τη μύτη και τα χείλια έχοντας αφήσει κενά πλέον μόνο τα μάγουλά του.


Τελικά τα χρησιμοποίησε και αυτά κάνοντας μεγάλες τρύπες τις οποίες μάλιστα ονομάζει παράθυρα. Όπως λέει πλέον του έχουν γίνει εμμονή και θέλει να αυξήσει το μέγεθός τους ενώ το να αλλάζει συνεχώς το πρόσωπό του τον εξιτάρει. Σχεδόν κάθε εβδομάδα κάνει κάτι καινούριο και ενώ πονάει όπως παραδέχεται, όταν περνάει ο πόνος είναι πολύ χαρούμενος. Αν και αρχικά κατείχε άλλος το ρεκόρ, ο Joel τον ξεπέρασε γιατί έκανε τρεις τρύπες στα μάγουλα, δηλαδή μία παραπάνω από τον προηγούμενο. Αναφέρει μάλιστα ότι η όλη διαδικασία προκαλεί μεγάλη αιμορραγία αλλά αρχίζει να επουλώνεται γρήγορα οπότε ξεκινάει να σκέφτεται το επόμενο τρύπημα.


Θέλοντας να δείξει τι μπορεί να κάνει με το παραμορφωμένο πρόσωπό του ο νεαρός περνάει ένα ολόκληρο γλειφιτζούρι μέσα από τις τρύπες στα μάγουλα του νιώθοντας πολύ περήφανος για όλο αυτό και δηλώνοντας ότι από 34 χιλιοαστά θα κάνει τις τρύπες 40 χιλιοστά. Εκτός όμως από τις τρύπες φαίνεται πως δεν του άρεσε ούτε η γλώσσα του την οποία έχει κόψει στη μέση στην άκρη της. Τα σχέδια του 22χρονου Γερμανού δεν σταματούν εδώ και δηλώνει στη Daily Mail ότι θέλει να τεντώσει το πρόσωπό του περισσότερο στο μέλλον και να βάλει ένα κόσμημα μέσα στο μάτι του κάνοντας ένα ειδικό χειρουργείο.


Το μόνο σίγουρο είναι ότι δύσκολα θα του πάρει κάποιος την ανατριχιαστική και επώδυνη αυτή πρωτιά.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs