Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Αυτοί είναι οι δέκα φυσικοί τρόποι για την καταπολέμηση της κατάθλιψης!


1. Άσκηση – Μελέτες έχουν δείξει ότι η τακτική άσκηση μπορεί να είναι εξίσου αποτελεσματική ή καλύτερη απόαντικαταθλιπτικά και ....
ψυχοθεραπεία, λέει η Δρ Mary Caracoglia.2. Κηπουρική – Είναι γνωστή για τα θεραπευτικά και χαλαρωτικά αποτελεσματά της. Η Medical News Today αναφέρει ότι επιστήμονες βρήκαν ένα χρήσιμο βακτήριο στο έδαφος που επηρεάζει τον εγκέφαλο σχεδόν με τον ίδιο τρόποπου κάνουν τα αντι- κατευναστικά – αυξάνοντας δηλαδή την απελευθέρωση της σεροτονίνης.

3. Κατάποση καλών λιπών – Όπως το ωμέγα-3 το οποίο είναι γνωστό ότι προκαλεί μια θετική επίδραση στουςνευροδιαβιβαστές του εγκεφάλου και είναι κρίσιμης σημασίας για τη λειτουργικότητα του νευρικού συστήματος.

4. Διαλογισμός – Το BBC News αναφέρει ότι ο διαλογισμός μειώνει την κατάθλιψη κατά 50%. – (ξέρουμε … δεν είναι η καλύτερη πηγή – αλλά έχουμε συγκεντρώσει συνδέσεις από όλο το διαδίκτυο)

5. Φυσικές βιταμίνες – Οι μελέτες δείχνουν ότι η βιταμίνη Β-12, το φολικό οξύ, η βιταμίνη D3 και η τυροσίνη είναι φανταστικές βιταμίνες που καταπολεμούν φυσικά την κατάθλιψη. Μπορείτε να τα βρείτε σε τρόφιμα όπως: Ψάρια,στρείδια, φασόλια, ξηροί καρποί, δημητριακά ολικής αλέσεως, και τα φυλλώδη λαχανικά.

6.Περισσότερο ήλιο – Το Φως νωρίς το πρωί είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην αλλαγή διάθεσή σας θετικά. ΟΦυσικός ήλιος και η ηλιοθεραπεία έχουν δείξει ότι μπορούν να έχουν θετική επίδραση.

7. Κάψετε λιβάνι –Μια μελέτη (που μπορεί να βρεθεί στην Ομοσπονδία των Αμερικανικών Εταιρειών Πειραματικής Βιολογίας), έχει δείξει ότι η καύση ρητίνης από το φυτό Boswellia ενεργοποιεί διαύλους ιόντων στον εγκέφαλο πουανακουφίζουν την κατάθλιψη. Η Floracopeia παρέχει υψηλής ποιότητας, βιολογικό λιβάνι διαθέσιμο ως θυμίαμακαι πετρέλαιο.

8. Προσέξτε τι τρώτε – Οι υδατάνθρακες, το αλκοόλ – καφεΐνη και τα γαλακτοκομικά προϊόντα έχει αναφερθεί ότι προκαλούν κατακόρυφη πτώση της διάθεσή σας . Χρήσιμη Συμβουλή: Προσπαθήστε να διατηρήσετε έναημερολόγιο τροφίμων από τα πράγματα που τρώτε και τον τρόπο που αισθάνεστε κάθε μέρα. (μεγάλη βοήθεια)

9. Βότανο του Αγ. Ιωάννη – το άγριο κίτρινο λουλούδι έχει χρησιμοποιηθεί για ιατρικούς σκοπούς εδώ και χιλιάδες χρόνια. Το Βαλσαμόχορτο είναι χρήσιμο για τη θεραπεία ήπιας έως μέτριας κατάθλιψης. Σύμφωνα με δύο μεγάλεςμελέτες, από τις οποίες η μία χρηματοδοτείται από το Εθνικό Κέντρο για τη συμπληρωματική και εναλλακτική ιατρική.

10. Περισσότερο ύπνο – Η Ευερεθιστότητα και οι εναλλαγές της διάθεσης μπορεί συχνά να οφείλονται σε έλλειψη ύπνου. Χρειάζονται περίπου οκτώ ώρες τη νύχτα, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι κοιμούνται λιγότερο!

Μείνετε υγιείς με φυσικό τρόπο!
Πηγή: naturalcuresnotmedicine

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs