Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019

Επίθεση με οξύ στο Μετρό του Παρισιού - Ένας σε κρίσιμη κατάσταση


Ένα περίεργο επεισόδιο έγινε το πρωί στο Μετρό στο Παρίσι. Άγνωστος πέταξε οξύ σε έναν άνθρωπο ο οποίος ...
είναι σε κρίσιμη κατάσταση.
Ένα περίεργο επεισόδιο έγινε το πρωί στο Μετρό στο Παρίσι. Άγνωστος πέταξε οξύ σε έναν άνθρωπο ο οποίος είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Είναι το δεύτερο ανάλογο περιστατικό μέσα σε λίγες ημέρες.

Όλα έγιναν το πρωί της Παρασκευής στην γραμμή 1 του Μετρό στο Παρίσι. Η επίθεση έγινε περίπου στις 7 το πρωί στον σταθμό του Μετρό, Γκαρ Ντε Λιόν. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο δράστης που πέταξε οξύ σε ένα άλλο άτομο εξαφανίστηκε και έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό.

Το άτομο που τραυματίσθηκε νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν γίνει η επίθεση υπήρξε διαπληκτισμός ανάμεσα σε στους δυο. Το θύμα, ένας νεαρός περίπου 20 χρονών δέχθηκε επίθεση με το οξύ στο πρόσωπο και στα χέρια!

Το περιστατικό έγινε δυο ημέρες μετά το δημοσίευμα της Le Parisien σύμφωνα με το οποίο μια γυναίκα και ένας άνδρας που βρίσκονταν στην γραμμή 11 υπέστησαν εγκαύματα από θειικό οξύ που ήταν σε ένα μπουκάλι.

Η πρώτη που τραυματίσθηκε ήταν η γυναίκα η οποία με το που κάθισε στην θέση της μέσα στο μετρό ένιωσε κάτι να την καίει στα πόδια. Τότε, ένας άνδρας εντόπισε ένα μπουκάλι και όταν επιχείρησε να το σηκώσει, έλιωσε ο πάτος του και έπαθε και ο ίδιος εγκαύματα!

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs