Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Θεσσαλονίκη: Ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον γιο του


Νεκρός μέσα σε μία λίμνη αίματος εντοπίστηκε ένας 45χρονος άνδρας στο χωριό Άγιος Αθανάσιος στη Θεσσαλονίκη. ...
Ο 28χρονος γιος, του 48χρονου υπηκόου Αλβανίας 




που βρέθηκε νεκρός στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης, συνελήφθη από την Αστυνομία ως δράστης του στυγερού εγκλήματος.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα του Σαββάτου, όταν το Κέντρο της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης ενημερώθηκε τηλεφωνικά για πτώμα ενός άντρα που βρέθηκε στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου, δίπλα σε παιδότοπο και αρκετά κοντά σε κεντρικό οδικό άξονα. Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και διαπίστωσαν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, καθώς και ότι έχει προηγηθεί πάλη. 

Άμεσα ξεκίνησε έρευνα των Αρχών, ενώ σημαντικό ρόλο φέρεται να έπαιξε και η κατάθεση μίας γυναίκας που είδε τι συνέβη. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., προηγήθηκε διαπληκτισμός μεταξύ πατέρα και γιου, ενώ ακολούθησε συμπλοκή με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 48χρονου. Σύμφωνα με πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή Θεσσαλονίκης, το πτώμα φέρει θλαστικά τραύματα και κάταγμα ρινός, πλην όμως θα ακολουθήσει νεκροτομή προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα αίτια του θανάτου, ενώ ο δράστης φέρει εκδορές στα χέρια του (σ.σ. σημάδια πάλης). 

Ο 20χρονος προσήχθη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου έπειτα από πολύωρη ανάκριση «έσπασε» και ομολόγησε την πράξη του. Σε βάρος του νεαρού Αλβανού σχηματίσθηκε δικογραφία με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs