Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Συμμορία ανήλικων με μαχαίρι, σφυρί και... ροτβάιλερ λήστεψε πυροσβέστη στο Μενίδι


Έναν απίστευτο τρόπο έχει βρει μία ομάδα ανήλικων Ρομά για να πραγματοποιεί κλοπές εναντίον ανυποψίαστων πολιτών ...
στο Μενίδι. Μάλιστα, λίγο μετά τις 20:30 το βράδυ της Κυριακής, θύμα έπεσε κι ένας 38χρονος πυροσβέστης ο οποίος κατευθύνονταν προς το σπίτι του.




Οι ανήλικοι (σ.σ. από 14 έως 17 ετών) δράστες προσέγγισαν το θύμα τους και με την απειλή μαχαιριού, σφυριού κι ενός αγριεμένου σκύλου ροτβάιλερ τον ακινητοποίησαν και τον λήστεψαν.

Δεν δίστασαν να προτρέψουν το τετράποδο να ορμήσει -όπως κι έκανε προκαλώντας του μικροτραυματισμούς στα πόδια- στον 38χρονο πυροσβέστη, προκειμένου να τον εκφοβίσουν και να μην προβάλει αντίσταση. Την ίδια ώρα, ο ένας από τους ανήλικους χτύπησε με το σφυρί τον άτυχο άνδρα στο στήθος και τον ξάπλωσε κάτω.

Οι δράστες έφυγαν από το σημείο έχοντας καταφέρει να αρπάξουν το τσαντάκι του θύματος, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό, κλειδιά Ι.Χ. αυτοκινήτου και προσωπικά αντικείμενα.

Μέσα σε λίγα λεπτά έφτασαν περιπολικά της Άμεσης Δράσης, του Α.Τ. Αχαρνών και τζιπ της ΟΠΚΕ, ωστόσο, παρά τις αναζητήσεις στη γύρω περιοχή οι ανήλικοι Ρομά είχαν γίνει... καπνός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη συμμορία χτυπά, με τους κατοίκους της Δυτικής Αττικής να έχουν αποκτήσει έναν ακόμη φόβο.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs