Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Η Liberation απαντά στον Παπαδημητρίου για τον χασισοκαπνό: «Γελοιότητες και fake news»


Στον Μπάμπη Παπαδημητρίου απαντά η Liberation χαρακτηρίζοντας «γελοιότητες» τα όσα ακούστηκαν για τη διεύθυνση της εφημερίδας. 

Ο αρθρογράφος αποκαλεί ...
«Fake News» τα όσα ακούστηκαν περί των Ρότσιλντ αναφέροντας ότι η Liberation έχει πάψει να ανήκει στον συγκεκριμένο όμιλο από το 2014.
Ο αρθρογράφος σημειώνει ότι η τοποθέτηση του Μπάμπη Παπαδημητρίου έχει κάποια «υποσυνείδητα μηνύματα» ενώ κάνει εκτενή αναφορά στις δηλώσεις περί «πλέμπας δημοσιογράφων» που «έγλειφαν τα παπούτσια των Συριζαίων στα γεμάτα καπνό -χασισοκαπνό κιόλας- γραφεία μέσα στο Μαξίμου και έγραφαν μετά ό,τι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους», επισημαίνοντας πως ο κ. Παπαδημητρίου δεν είναι πια δημοσιογράφος, καθώς επέλεξε να κατέβει στον στίβο της πολιτικής και την Τρίτη μίλησε ως βουλευτής της ΝΔ.

«Τα σχόλιά του (σσ. Μπάμπη Παπαδημητρίου) για τη Liberation και τα ξένα μέσα, εμπλέκουν συνεπώς και το συντηρητικό κόμμα, το οποίο βρίσκεται, πλέον στην κυβέρνηση» σχολιάζει ο αρθρογράφος λέγοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιχείρησε να αλλάξει την εικόνα του κόμματος και να το απομακρύνει από την εικόνα που είχε η συντηρητική παράταξη στην Ελλάδα από το 1974 και μετά.

«Τα σχόλια ενός από τους βουλευτές του, 48 ώρες μετά την εκλογική νίκη, είναι κάτι που θα πρέπει να τον απασχολήσουν ιδιαίτερα από τη στιγμή που μάθαμε ότι η δημόσια τηλεόραση της ΕΡΤ θα είναι, πλέον, απευθείας υπό τον έλεγχο του πρωθυπουργού» αναφέρει η Liberation.

«Η μόνη ανακούφιση: Το κίνημα συμπαράστασης προς την Liberation άμεσα ή μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δείχνει πόσο μεγάλο σκάνδαλο δημιούργησαν τα λόγια του Παπαδημητρίου. Ας ελπίσουμε πως ο επικεφαλής της κυβέρνησης θα γνωρίζει πως να το διαχειριστεί» καταλήγει ο αρθρογράφος της Liberation.

https://www.liberation.fr/planete/2019/07/10/elections-en-grece-quand-un-depute-s-en-prend-a-liberation_1739245

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs