Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Τραγωδία:Δωδεκάχρονη πνίγηκε σε πισίνα, όταν αντλία ρούφηξε το χέρι της - Το κορίτσι έμεινε κάτω από την επιφάνεια του νερού για σχεδόν 15 λεπτά


Φριχτό θάνατο βρήκε ένα κορίτσι που έκανε τις διακοπές του στην Τουρκία, όταν μια αντλία πισίνας ...
ρούφηξε το χέρι της, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί κάτω από το νερό, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα σε διεθνή μέσα ενημέρωσης.
Η 12χρονη Αλίσα Αντάμοβα από τη Ρωσία έμεινε κάτω από την επιφάνεια του νερού για σχεδόν 15 λεπτά, καθώς οι τουρίστες – ανάμεσά τους και ο πατέρας της – προσπαθούσαν να την απελευθερώσουν, σύμφωνα με τη Daily Mail. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στις 18 Αυγούστου.

Όσοι βρέθηκε μπροστά στο περιστατικό υποστηρίζουν ότι το προσωπικό του δημοφιλούς θερέτρου στο Μπόντρουμ δεν κατάφεραν να κλείσουν αμέσως την αντλία «διότι δεν μπορούσαν να βρουν τον διακόπτη».


Τελικά η Αλίσα απελευθερώθηκε μαζί με ένα κομμάτι της αντλίας, κολλημένο στο χέρι της. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο που πρόσφερε στο κορίτσι τις πρώτες βοήθειες και έκαναν τα πάντα για να της σώσουν τη ζωή. Δυστυχώς όμως κατέληξε 11 μέρες αργότερα.

Η Ρωσία ζήτησε οι ένοχοι να λάβουν «την τιμωρία που τους αξίζει», εκφράζοντας παράλληλα ανησυχίες για την ασφάλεια στις πισίνες στην Τουρκία.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο