Σάββατο 3 Αυγούστου 2019

Θα πήγαινε στην Τουρκία με εκατοντάδες ναρκwτικά χάπια


Συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης με κατηγορίες για μεταφορά και ...
απόπειρας εξαγωγής ναρκwτικών από τη χώρα
Εξαγωγή… ναρκwτικών χαπιών στην Τουρκία σκόπευε να κάνει ένας 51χρονος αλλοδαπός, ο οποίος θέλησε να περάσει τα σύνορα με το παράνομο φορτίο στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του, αλλά το ταξίδι του διακόπηκε απότομα όταν έφτασε στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης των Κήπων στον Έβρο.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου έκαναν φύλλο και φτερό το όχημα και δεν άργησαν να ανακαλύψουν κρυμμένα στο χώρο αποσκευών του πλήθος κουτιά τα οποία περιείχαν συνολικά 830 ναρκωτικά χάπια! Φυσικά, ο αλλοδαπός δεν διέθετε ιατρική συνταγή για τόσο μεγάλη ποσότητα κι έτσι συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης με κατηγορίες για μεταφορά και απόπειρας εξαγωγής ναρκwτικών από τη χώρα, ενώ τα χάπια και το αυτοκίνητό του κατασχέθηκαν.

*** Πάνω στην αγοραπωλησία ναρκwτικών χαπιών συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στο Ηράκλειο δύο Έλληνες ηλικίας 33 και 37 χρόνων. Προμηθευτής ήταν ο 37χρονος και τόσο πάνω του όσο και στο σπίτι του που ακολούθησε έρευνα, βρέθηκαν 190 ναρκwτικά χάπια τα οποία κατασχέθηκαν. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου με κατηγορίες για αγορά και διακίνηση ναρκwτικών κατά περίπτωση.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs