Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Φρίκη στη Μάνη: «Μπαλάκι» η κακοποίηση της 12χρονης από τη μητέρα της και τον ιερέα


Ο ιερέας υποστηρίζει μέσα απο την φυλακή πως δεν ήταν εκείνος που κακοποίησε σeξουαλικά την 12χρονη ...
Aρνείται τις κατηγορίες περί ασέλγειας ο 57χρονος ιερέας από τη Μάνη που μέσα από τη φυλακή μίλησε στην εκπομπή στου Star "Αλήθειες με τη Ζήνα" ζητώντας από την Δικαιοσύνη να διαλευκάνει την υπόθεση, υπογραμμίζοντας πώς όσα γράφονται σε βάρος του είναι αναληθή, παρά το γεγονός ότι η μαρτυρία της 12χρονης κάνει λόγο για κακοποίηση που υπέστη από τον ίδιο αλλά και απο ένα ακόμη πρόσωπο.
«Ουδέποτε ασέλγησα σε ανήλικο παιδί. Έχω μεγαλώσει έξι παιδιά εκ των οποίων τα πέντε κορίτσια. Νιώθω άσχημα για όσα γράφονται. Είμαι 33 χρόνια ιερέας και ουδέποτε έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα στην εκκλησία και στην τοπική κοινωνία» είπε ο 57χρονος ιερέας μέσα απο τη φυλακή και στη συνέχεια προσπάθησε να εξηγήσει πως κατέληξε το μικρό παιδί στο σπίτι του.


Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Το παιδί το πήρα στο σπίτι κατά παράκληση της μητέρας αφού εκείνη αναζητούσε εργασία. Μέχρι τότε ζούσε σε μία τρώγλη σε άθλιες συνθήκες με τον παππού και τη γιαγιά. Δεν είχε πάει ποτέ στο σχολείο μέχρι τότε. Εγώ το περιέβαλα με αγάπη και στοργή. Μαζί μου έμεινε από τις 16 Φεβρουαρίου του 2018 μέχρι τον Απρίλιο όταν και η μητέρα του νοσηλεύτηκε με νευρικό κλονισμό. Εγώ δεν είχε ούτε την κηδεμονία του παιδιού, ούτε την επιμέλεια και έτσι το παρέδωσα στις Αρχές».

Για τις κατηγορίες περί ασέλγειας, ο ιερέας εμφανίστηκε κατηγορηματικός διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς του 12χρονου κοριτσιού και της μητέρας της που υποστηρίζουν απο την πλευρά τους ότι εκείνος ήταν που ασέλγησε εις βάρος της.

Όπως είπε: «Ουδέποτε έμεινα μόνος μου με το παιδί. Το παιδί το έχουν μπλέξει σε αυτή την ιστορία. Πιθανώς η μητέρα του το έβαλε να τα πει αυτά. Όσο το κορίτσι ήταν μαζί μου, είχε αναφέρει στην κόρη μου, ότι είχε κακοποιηθεί σeξουαλικά από τον παππού, δηλαδή από τον πατέρα της μητέρας του, όσο έμεναν μαζί». Ωστόσο η μητέρα του κοριτσιού μιλώντας στο protothema.gr είχε αποκλείσει αυτό το ενδεχόμενο, να κακοποιήθηκε, δηλαδή, το κορίτσι από τον παππού του.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο αδερφός της 12χρονης που έμενε μαζί στο σπίτι την ίδια περίοδο και τώρα είναι στη Γερμανία. «Αν είχε πέσει κάτι στην αντίληψή μου εγώ μόνους μου θα τον κυνηγούσα. Ο ιερέας δεν έδωσε κανένα δικαίωμα. Ψώνισε στη μικρή, πηγαίναμε βόλτες και ήμασταν σαν οικογένεια» λέει ο ίδιος που έχει πέσει από τα σύννεφα. Ωστόσο και ο ίδιος σε προηγούμενες δηλώσεις του είχε πει ότι τον μόνο που πιστεύει είναι η μικρή του αδερφή και κανέναν άλλον.

Μάλιστα η πρώην σύντροφος του ιερέα περιέγραψε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» με ιδιαίτερα ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τα όσα συνέβησαν στο σπίτι του ιερέα, όταν εκείνη είχε έλειπε στην δουλειά τους, τονίζοντας το περιστατικό όπου μπήκε μέσα στο σπίτι βρίσκοντας την κόρη της γυμνή από τη μέση και κάτω προσπαθώντας να βάλει τα ρούχα της και τον ιερέα να φοράει μονο ένα σορτς και να γελάει συνέχεια, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs