Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

Περισσότεροι απο τρείς χιλιάδες βαρυποινίτες των Τουρκικών Φυλακών ελεύθεροι στα Ελληνικά Σύνορα!


Περισσότεροι απο τρείς χιλιάδες βαρυποινίτες έχουν απελευθερωθεί και προωθηθεί προς τα Ελληνικά Σύνορα. σύμφωνα με ...
αποκλειστικές πληροφορίες του “ΘΡΑΚΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ”.




Οι περισσότεροι εξ’ αυτών εξέτιαν ποινές άνω των 20 ετών για βαριά εγκλήματα του ποινικού δικαίου, όπως ανθρωποκτονίες, βιασμοί κλπ, και σε αντίθετη περίπτωση δεν θα υπήρχε καμία έξοδος απο τις Τουρκικές Φυλακές που φημίζονται για την σκληρότητα της αντιμετώπισης των κρατουμένων.

Οι ίδιες ασφαλείς πληροφορίες του ΘΠΕ, αναφέρουν ότι, οι βαρυποινίτες, ελευθερώθηκαν με τη συνοδεία μελών του στρατού και της ΜΥΤ για να διασφαλιστεί ότι δεν θα παραμείνουν εντός της Τουρκικής επικράτειας αλλά θα προωθηθούν προς τα Ελληνοτουρκικά Σύνορα. Παράλληλα έλαβαν και εντολές να είναι σε συνεχή επαφή με κινητά που τους δόθηκαν προκειμένου να ενημερώνουν συνεχώς για τις κινήσεις των υπολοίπων και να λαμβάνουν επιπλέον οδηγίες για τον τρόπο που θα χειρίζονται πιθανές αντιδράσεις απο Ελληνικής πλευράς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι περι τους 500 κρατούμενους επιπλέον έχουν προωθηθεί προς τα Ελληνικά νησιά, μιας και πλέον το σχέδιο πίεσης της Τουρκίας δεν θα είναι μόνο απο χερσαία αλλά και μέσω θαλάσσης, διοχετεύοντας τους επικίνδυνους βαρυποινίτες με βάρκες μεταναστών και προσφύγων εισβολέων στη χώρα μας.

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται και θα είμαστε σε συνεχή παρακολούθηση για το πολύ σοβαρό αυτό θέμα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs