Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Η φοιτήτρια που είναι αλλεργική στο σeξ - Μια σπάνια πάθηση, που όμως δεν είναι όσο σπάνια νομίζουν οι περισσότεροι


Μια φοιτήτρια αποκάλυψε πως υποφέρει από μια σοβαρή αλλεργία στο σπέρμα, το οποίο της προκαλεί ...φρικτούς πόνους. Η Chloe Lowery διαγνώστηκε με υπερευαισθησία στο σπερματικό πλάσμα, μια πολύ σπάνια αλλεργική αντίδραση στις πρωτεΐνες που βρίσκονται στο σπέρμα των περισσότερων ανδρών. Η πάθηση είναι σπάνια, αν και πιο συχνή στις γυναίκες, επηρεάζοντας έως και 40.000 γυναίκες στις ΗΠΑ.



Η πάθηση σημαίνει ότι υφίσταται σωματικές αντιδράσεις όταν έρχεται σε επαφή με το σπέρμα, συμπεριλαμβανομένης της αίσθησης «καψίματος» και ερυθρότητας. Όταν το σπέρμα έρχεται σε επαφή με τους μυς του προσώπου της, όπως για παράδειγμα κατά τη διάρκεια του στοματικού σeξ, προκαλεί μούδιασμα, χαλάρωση του δέρματος και προσωρινή παράλυση.

Μπορεί και διαχειρίζεται την κατάσταση της χρησιμοποιώντας προφυλακτικά και όντας προσεκτική με τη σeξουαλική της ζωή. Η φοιτήτρια φιλολογίας που θέλει να γίνει καθηγήτρια δήλωσε πως «στην πραγματικότητα είμαι αλλεργική στο σeξ. Κατά τη διάρκεια της τρίτης σeξουαλικής μου επαφής, και ενώ προηγουμένως δεν είχα έρθει σε επαφή με σπερμα, ακούμπησε το δέρμα μου και κοκκίνισε».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs