Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Έξι λάθη που μια ισχυρή γυναίκα δεν κάνει ποτέ σε μία σχέση


Ισχυρές γυναίκες – Ανθρώπινες σχέσεις: Οι πραγματικά ισχυρές γυναίκες δεν πράττουν, βάσει των όσων κάνουν, οι κοινές γυναίκες. Πρόκειται για...
μία ειδική κατηγορία γυναικών, η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί από αίσθημα ελευθερίας προς τις επιθυμίες του συντρόφου της. Ωστόσο, αν εκείνος ξεπεράσει, τα όρια, τότε δεν υπάρχει γυρισμός.

Δεν συγχωρούν την απιστία: Σε μία τέτοια περίπτωση, επιλέγουν να αποχωρήσουν από τη σχέση.

Δεν μοιράζονται τα οικονομικά τους στοιχεία: Δεν δείχνουν στο σύντροφό τους, τα οικονομικά τους, διότι θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο σε αυτό το κομμάτι.

Δεν λένε ποτέ ψέματα για το πώς νιώθουν: Είτε είναι ευχαριστημένες με κάτι, είτε έχουν κάποιο πρόβλημα, δεν μένουν με κλειστό στόμα. Προτιμούν να εκφράζουν τα συναισθήματά τους.

Δεν γκρινιάζουν: Είναι γυναίκες, οι οποίες παραχωρούν χώρο και χρόνο στο σύντροφό τους. Δεν αρέσκονται να του κάνουν ανάκριση για τίποτα. το μόνο που επιθυμούν, είναι να τον βλέπουν ευτυχισμένο δίπλα τους.

Δεν επιμένουν να κάνουν πράγματα μαζί με το σύντροφό τους, αν δεν το επιδιώκει και εκείνος: Δηλαδή, αν δεν θέλει ο σύντροφός τους να βλέπει ταινίες μαζί τους, επιλέγουν να τις παρακολουθούν με τις φίλες τους. Δεν θέλουν να δημιουργήσουν μία ασφυχτική σχέση.

Δεν φοβούνται να χωρίσουν: Δεν υπάρχει περίπτωση να δικαιολογηθούν για τίποτα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνουν σε μία σχέση, στην οποία δεν περνούν καλά. Επίσης, δεν επιλέγουν να προσπαθήσουν ξανά για να φτιάξουν τα πράγματα. Διαλέγουν το δρόμο χωρίς επιστροφή. Δηλαδή, την αποχώρηση από τη σχέση.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο