Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

Ερημώνει η Πάτρα λόγω κορονοϊού: Κλείνουν προσωρινά επιχειρήσεις μετά τα πολλαπλά κρούσματα - 21 από τα 31 επιβεβαιωμένα κρούσματα βρίσκονται εκεί


Ο κορονοϊός ερημώνει την Πάτρα αφού πολλές επιχειρήσεις κλείνουν προσωρινά, με σκοπό να γίνει απολύμανση, μετά τα ...
νέα κρούσματα που βρέθηκαν εκεί.

Ο κορονοϊός ερημώνει την Πάτρα: 21 από τα 31 επιβεβαιωμένα κρούσματα βρίσκονται εκεί




Ο λόγος φυσικά είναι πως στην Αχαϊκή πρωτεύουσα έχουν εκδηλωθεί τα 21 από τα 31 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού που έχουν καταγραφεί σε όλη στην Ελλάδα.

Στο κέντρο της πόλης, σε αρκετές επιχειρήσεις, έχει αναρτηθεί η σχετική ενημέρωση: 


Υπενθυμίζεται πως ο κορονοϊός έχει προβάλει τους 21 από τους 24 ταξιδιώτες στο Ισραήλ, ανθρώπους που βρέθηκαν, στο τέλος Φεβρουαρίου, στους Αγίους Τόπους και το Όρος Σινά στο πλαίσιο εκδρομής, στην οποία συμμετείχαν ο 67χρονος και η σύζυγός του, οι οποίοι νοσηλεύονται στο Ρίο.

Αυτό ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης (05.03.2020) ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας, εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό. Με τα 21 νέα κρούσματα, ο αριθμός των ασθενών στην Ελλάδα σκαρφαλώνει στους 31.

Ο κορονοϊός ερημώνει την Πάτρα: Σοβαρή η κατάσταση του 67χρονου

Από τους ασθενείς αυτούς, οι τρεις νοσηλεύονται με πνευμονία στο νοσοκομείο, με την κατάσταση του 67χρονου να είναι η πιο σοβαρή απ’ όλες. Οι άλλοι δυο ασθενείς έχουν εμφανίσει πνευμονία και τους χορηγείται κοκτέιλ φαρμάκων που έχει κριθεί ιδανικό.


Ο κορονοϊός ερημώνει την Πάτρα: Οι 12 από τους 21 σε καραντίνα σπίτι τους

Από τους 21, οι έξι ασθενείς νοσηλεύονται με ελαφρύτερα συμπτώματα και η κλινική τους εικόνα είναι καλή. Οι υπόλοιποι 12 είναι στο σπίτι τους, σε απομόνωση και τους έχουν δοθεί οδηγίες αν εμφανιστούν πιο σοβαρά συμπτώματα να επικοινωνήσουν με τον ΕΟΔΥ.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs